A sikeres WordPress weboldalak 4 titka

Egy sikeres weboldalnak 4 titka van:

Keresőoptimalizálás, tartalomfejlesztés:

„Sajnos” enélkül ma már nagyon kevés weboldal ér el komoly sikereket. Azért mondom, hogy sajnos, mert nagyon kevés ember kezd el megfelelő tartalmakat fejleszteni a weboldalára, így szinte mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy a saját oldala a témájában kiemelkedővé – megkerülhetetlenné – váljon, azaz rengeteg pénzt termeljen. Tervezek egy nagyon-nagyon részletes keresőoptimalizálás anyagot, amelyben minden eddigi tapasztalatomat, működő módszert be fogok mutatni. Érdekli?

Gyorsnak és mobilbarátnak kell lennie

Ha nem gyors ÉS mobilbarát egy weboldal, akkor a Google is hátrébb sorolja, illetve a megszerzett látogatók is könnyen elnavigálnak. Fontos a sebességet optimalizálni, valamint a megfelelő telefonos/tabletes megjelenést beállítani!

Legyen biztonságos a weboldal!

Ne tudják feltörni, rajta keresztül spammelni! Az ön weboldala biztonságos?

Legyen egy WordPress weboldal karbantartva!

A WordPress tartalomkezelő rendszert időről-időre frissíteni kell. Ahogy a kiegészítőket, és kinézetet is. Egy kocsi is akkor működik sokáig, ha rendszerese szervizeltetve van. Nincs máshogy ez egy weboldalnál sem! Ön mikor frissítette utoljára a WordPress motorját? Ha elhanyagolja a weboldalát, akkor kevésbé lesz biztonságos, sőt adott esetben a sebesség rovására is mehet.

Segíthetek a fentiekben, vagy bármi másban?
Írjon egy e-mailt az info@szucsadam.hu-ra, vagy hívjon fel a +36 70 623 8822-es telefonszámon!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!