199 weboldal hiba – INGYENES tanulmány!

Iratkozzon fel a bejegyzésértesítőmre és hírlevelemre, és jogosulttá válik a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségére, amelyet feliratkozás után azonnal elküldök köszönőajándékként!

Bejegyzés és ajánlatértesítő igénylése:

Adja meg a keresztnevét és az e-mail címét. Az adatok megadása után egy megerősítő e-mail küldök, amelyben véglegesítheti a feliratkozási szándékát.

 

Megadott adatai kezeléséről az adatvédelmi tájékoztatóban olvashat. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-90119/2015. Soha nem küldök spamet. Bármikor leiratkozhat a bejegyzésértesítőről!

A leggyakoribb weboldal készítés hibák összefoglaló gyűjteménye

Szűcs Ádám
Szűcs Ádám

Az évek során felhalmozódott tapasztalatok alapján leendő és meglévő ügyfeleim részére összeállítottam egy cikksorozatot, (a címe: 199 weboldal készítés hiba), amelyet megosztok a hírlevél és bejegyzésértesítőmre feliratkozottakkal is.

Ha a weboldal készítés és üzemeltetés különböző fázisaiban elkerüli ezeket a hibákat, jó eséllyel lesz sikeres és (még több) bevételt termelő weboldala!

Ne készítsen weboldalt az ingyenes cikksorozatom átnézése nélkül! A hibákat elkerülve máris jobb lesz a konkurenseinél, így növelheti bevételeit.