Egyéb webes szolgáltatások

Egyes, az alábbiakban részletezett szolgáltatások munkadíja függ a weboldal méretétől, felépítésétől, szervertől, használt WordPress verziótól, speciális bővítmények meglététől (pl.: UAM, WooCommerce, fórummotor, stb.), illetve egyéb körülményektől. Kérje egyedi ajánlatomat!

Nem adja el az oldala a szolgáltatását, vagy termékét? Vajon miért? Segítek kideríteni, mivel teheti hatékonyabbá az oldalát!

Kedvező árú szolgáltatás, melynek keretében egy 7-10 oldalas áttekintést nyújtok Önnek a weboldala jelenlegi állapotáról, kiemelve azt, hogy én mit változtatnék rajta, mit gondolok, mivel lehetne hatékonyabbá tenni a weboldalát. További részletek a szolgáltatásról.

Az alábbi kategóriák szerint részletesen elemzem honlapját:

 • Domain neve, tárhely
 • Keresőoptimalizálás
 • Megjelenés
 • Használhatóság, átláthatóság
 • Marketing
 • Konkurencia elemzés
 • Tartalom
 • Videók (ha szükséges, hogy legyen)
 • Szabványok
 • Stb., összesen 60-100 szempontot veszek figyelembe.

További részletek a szolgáltatásról.

A weboldal sebessége már jó ideje Google rangsorolási szempont. Ha lassú a weboldala, akkor hátrébb sorolhatja a kereső a találatok között. A Google sebességmérő eszközén min. 75 pontot érdemes elérni, de ajánlott 85 feletti értékkel rendelkeznie a weboldalának. Megj.: Használt kinézettől, szervertől, egyedi megoldásoktól függően sajnos nem mindig lehetséges a 85-ös érték elérése.

Díjmentes ajánlatot kérek!

Megfertőzték/törölték/eltérítették a WordPress weboldalát? Vagy egyszerűen csak szeretné megelőzni a bajt? A WordPress vírusírtás szolgáltatásom segítségével újra tiszta és egészséges lehet a weboldala!

A WordPress weboldalak népszerűségének “átka”, hogy a korábbi verziókban rejlő sérülékenységeket sokan próbálják kihasználni. Hogy a feltörés és fertőzés ellen védekezzünk, mindig érdemes a WordPress-t, a kinézetet és a használt kiegészítőket (bővítmények) a legújabb verzióra frissíteni.

Díjmentes ajánlatot kérek!

Ha nem jelenik meg mobiltelefonon és tableten is megfelelően a weboldala, akkor rengeteg vásárlástól eshet el, hiszen már rengetegen böngésznek mobil eszközökről.

Díjmentes ajánlatot kérek!

Ha már van weboldala, és csak a tartalmán szeretne változtatni, vagy új képet feltölteni, akkor kérje a karbantartás szolgáltatásomat!

Ennek díja eseti megbízással óránként 12 000 forint. A legkisebb egység egy óra, minden megkezdett óra teljes órának számít. Két havi szolgáltatás megrendelése esetén a szolgáltatásom kedvezményesen 44 000 Ft-ba kerül, és 4 munkaórát foglal magában, negyedórás elszámolási egységekben, ami jóval kedvezőbb opciót biztosít az ügyfeleim számára, mint az eseti megbízás óradíjas elszámolási alapja.

Részletekért kattintson ide.

HTML-ből, vagy CMS-ből WordPress oldal
Weboldala régen készült, elavult? Ideje a kor követelményeinek megfelelő weboldalt létrehozni. Weboldal felújítás szolgáltatásomat azok számára hoztam létre, akik már rendelkeznek saját weboldallal, de annak kinézetével, funkcióival nem elégedettek. Pl.: a HTML alapú oldalak már elavultak, illetve nem rendelkeznek szerkesztőfelülettel.

Kinézetcsere
Ha már WordPress weboldallal rendelkezik, akkor nem kell teljesen újraépíteni az alapokat, hogy a mai kor elvárásainak megfelelő megjelenésű weboldala legyen. Kinézetcsere szolgáltatásom segítségével a meglévő WordPress weboldalon lévő tartalmak megtartásával történik meg az arculatváltás!

SEO eredmények megtartása
Legyen szó HTML alapú weboldal átalakításáról, vagy régi WordPress weboldal felújításáról mindkét esetben kiemelt szempont a már elért Google-beli helyezések megtartása, ezért a régi weboldalon használt SEO-célú beállításokat a lehető legnagyobb mértékben átvisszük a megújult weboldalra, illetve elvégezzük az esetleges url-változásokkal járó munkákról a Google értesítését szolgáló ún. 301-es átirányításokat. Nagy körültekintéssel, alapos tervezéssel és ütemezéssel történik a régi weboldalról való átállás.

Ezen elemek megtartása kiemelt szempont weboldal felújításnál:

 • Címsor
 • Leírás (ha van: kulcsszó is)
 • Képek elnevezése, alt és title elemei.
 • Oldalon belüli horgonyok.
 • H1, H2, H3, H4, H5, H6 elemek.
 • Belső linkek.
 • Url struktúra (vagy 301-es átirányítás).

Ezen felül rengeteg dologra kell figyelni egy weboldal megújításakor (kattintásra előjön egy részletesebb lista).

Díjmentes ajánlatot kérek!

Amennyiben nem csak magyar célközönsége van, érdemes több nyelven is elérhetővé tenni a weboldalunkat. Meglévő WordPress weboldalunk mellé könnyedén elkészíthetjük annak angol, német, stb. verzióját. A technikai kialakításban és a tartalomfeltöltésben is szívesen segítek. Kínai, arab, orosz nyelv sem probléma!

Díjmentes ajánlatot kérek!

Költöztetés
Tárhelyváltás előtt áll? A WordPress költöztetés szolgáltatásommal hatékony segítséget nyújtok az átállás minden apró részletére kiterjedően!

Klónozás
Szeretné tesztkörnyezetben használni a weboldala pontos mását? A weboldal klónozás szolgáltatásom keretében lemásolom a weboldalát, amely másolattal bármit tesztelhet, az éles weboldalra nem lesz hatással!

Díjmentes ajánlatot kérek!

 

Ha csak egy WordPress-t szeretne telepíteni, akkor válassza a WordPress telepítés szolgáltatásomat! Ha még nincs hozzá domain neve és tárhelye, segítek az ügyintézésben!

Díjmentes ajánlatot kérek!

Megunta weboldalát, vagy szeretne mással foglalkozni?

Segítek eladni Önnek a már működő honlapját. Több sikeres weboldal eladása után bátran mondhatom, hogy a megfelelő célközönség megtalálása után már nem nehéz eladni egy működő weboldalt. Ha szeretné eladni a weboldalát, akkor itt elolvashatja azt a 30+ kérdést, amelyet minden weboldal értékbecslés előtt meg kell válaszolni.

Szeretném eladni a weboldalamat!

Van egy ötletes, jól hangzó domain neve, de önnek nincs ideje projectet építeni rá? Csináljon belőle pénzt!

Díjmentes ajánlatot kérek!

 1. Szeretné tudni, hogy ki a konkurense?
 2. Szeretné tudni, hogy a konkurencia weboldala mitől sikeres?
 3. Miért ad el többet?
 4. Miért van több látogatója?
 5. Miért szerepel előrébb a Google találati listáján?

Ha a fenti kérdésekre szeretne választ kapni, vegye fel velem a kapcsolatot.

Díjmentes ajánlatot kérek!

Ha nem hobbi oldalt üzemeltet, hanem szolgáltatást, vagy terméket árul, érdemes partnerprogramba belépnie (vagy létrehoznia). Ha nincs partnerprogramja, csak abból van pénze, amit Ön elad. Miért ne fizetne valakinek jutalékot, ha az a valaki eladja az Ön termékét vagy szolgáltatását? Ebben úgy tudok segíteni, hogy létrehozok egy partnerprogram menüpontot az oldalán, azonkívül egy rendszert, amelyet bárki be tud integrálni a weboldalába, és ha a partner oldaláról valaki rendelést ad le, akkor a partner is, és Ön is kap egy e-mail értesítést, így válik követhetővé és ellenőrizhetővé a rendelések mennyisége.

Díjmentes ajánlatot kérek!