Bemutatkozás

Szűcs Ádám vagyok, az olcsoweboldal.hu oldal tulajdonosa, WordPress fejlesztő és oktató.

hatékony, ámde egyszerű, ezáltal költséghatékony WordPress alapú weboldalak elkészítésére specializálódtam. Elsődleges célcsoportom kis- és középvállalkozások, intézmények, illetve magánszemélyek.

Budapesten, a XVIII. kerületben élek, 2005 óta foglalkozok weboldalak tervezésével, készítésével (több, mint 510 weboldalt készítettem) és keresőoptimalizálásával, valamint online marketinggel. 2009 óta tanítom is a weboldal készítést. 1100+ ügyfelem van.

Két szakmai blogomra összesen 1900+ cikket írtam, amelyekkel célom az érdeklődők széles körű tájékoztatása, illetve ezáltal tudatos ügyfelek képzése. Azt vallom, hogy akkor a leghatékonyabb az együttműködés egy ügyféllel, ha ő is tisztában van a szakmai fogásokkal, kifejezésekkel, megoldásokkal. Ezért is fektetek nagy hangsúlyt cikkek publikálására.

Főleg CMS rendszerekkel (teljes körű adminisztrációs felülettel rendelkező komplett webes tartalomkezelő rendszer), ezek közül  is a WordPress-el dolgozok, amely szerintem a legkönnyebben optimalizálható, ezáltal számos előnyös pozíció foglalható el vele a Google-ben.

Szeretem a kihívásokat, ezért a keresőoptimalizálást is egy versenynek fogom fel, felemelő érzés látni, amikor a megfelelő eszközök alkalmazásával megelőzi az Ügyfél, vagy a saját oldalam a konkurenciáét.

Legfontosabb publikációk:

Személyes adatok, érdekességek:

Születési hely: Budapest.
Születési év: 1985.

Mielőtt webfejlesztő lettem:
2005 és 2011 között (a weboldal készítés mellett) ~5,5 évig egy adótanácsadó cégnél dolgoztam.

Érdekes végzettségek:
Többek között rendelkezem ingatlanközvetítő, magánnyomozó és sportszervező menedzser végzettséggel is. Nem folytatom ezen a tevékenységeket, csupán a tevékenységek iránti érdeklődés miatt végeztem el a tanfolyamokat.

Kedvenc időtöltéseim:
Dartsozás, olvasás, futás, kerékpározás, túrázás, Formula-1, logikai játékok (pl.: sakk) és persze a WordPress! (-:

Vázlatos szakmai önéletrajz, idővonal:

2023

  • Az évek óta „10 naponta 1 szakmai cikk” ütemtervet tartottam, azaz írtam a két szakmai weboldalamon összesen 73 cikket.
  • Ezen felül részt vettem – és sikerrel zártam – az írországi székhelyű Code Institute „5 napos kódolási kihívás” eseményén.
  • A 2023-as évről szóló nagyon részletes évértékelő itt érhető el, ezért írok itt röviden az évről: 2023-as évértékelő, célok 2024-re.

2022

Elértem a WordPress videók oldalon a 600. publikált videómat, illetve megírtam az 1900. szakmai cikkemet is. A továbbiakat a blogban, a 2022-es évértékelőben foglaltam össze.

2021

75 db szakmai cikket írtam. Többet a blogban található évértékelőben írtam erről az évről, ezért itt nem fejtem ki külön ezt a szuper évet: 2021-es évértékelő, célok 2022-re.

2020

Írtam 75 db szakmai cikket. | Felkerültem az ITE.HU SEO szakértői listájára. | A WordPress videók oldalamra kikerült az 550. videó is, amely összidőben átlépte a 60 órát! | Ismét több időt töltöttem önfejlesztéssel: 45 óra terjedelemben ~70 könyvnek az összefoglalóját hallgattam meg mp3 formátumban. Mivel fontos számomra a hatékonyság, ezért 1,7-2x-es sebességen hallgattam ezeket, sportolás közben. | Természetesen emellett “fizikai” könyveket is olvastam, igaz, idén sajnos csak 19 db-ot (5819 oldalt). | Érdekesség: év végén megcsináltam egy alapfokú, mesterséges intelligenciáról szóló “tanfolyamot”. A tanfolyam szó azért van idézőjelben, mert a kiírt 2-3 óra helyett mindössze 18 perc alatt szereztem oklevelet (ha nem lassú a rendszer, lehetett volna kevesebb is). 2020-as évértékelő, célok 2021-re.

2019

Ebben az évben 79 szakmai cikket írtam, és elindítottam a személyes YouTube csatornámat is. A kettő korábbi csatornám is megmaradt: egyik az olcsoweboldal.hu csatornája, a másik pedig a WordPress videók csatornája. Magánéleti érdekesség az évből: Ingatlanközvetítő szakmai végzettséget szereztem. Nem váltok szakmát, csak érdekelt a téma, ugyanúgy ahogy pár éve (2014-ben) magánnyomozói vizsgát tettem (ebben a szakmában sem dolgozok). 2019-es évértékelő, célok 2020-ra.

2018

Megírtam és kiadtam a A sikeres online vállalkozás építőelemei című könyvemet. Ezen felül közzétettem az 1615. szakmai cikkemet is. 2018-as évértékelő, és a céljaim 2019-re.

2017

Elvégeztem a Google által életre hívott Digital Workshop keretein belül az “Online marketing alapjai” nevű kurzust.

53,8 órára, és szám szerint 494 videósra hízott a WordPress oktatóvideók oldal, valamint publikáltam az 1530. szakmai cikkemet is. Megszereztem a 630. ügyfeleimet is. Szakmai és szellemi fejlődésemet szem előtt tartva kiemelt figyelmet fordítottam egy régi, ám – más hobbik vagy egyéb okok miatt – sokszor háttérbe szorított hobbimra, az olvasásra. Az év 2. felében (07.01. és 12.31. között) az eddiginél is tudatosabb időbeosztásomnak köszönhetően – átlagosan napi ~78 perc időráfordítással – összesen 16 741 oldal terjedelemben, 64 db könyvet olvastam el.

2016

Az évben publikált több mint 100 új szakmai cikkemmel immáron több mint 1430 cikkem érhető el a két weboldalamon. Átléptem az 500-as ügyfélszámot, és a 200. átadott weboldalt. A videós oktatóanyagom is tovább fejlődött: immáron több mint 45,5 órányi tudásanyag érhető el, összesen 450 videóban!

2015

395 videós anyagra bővítem a WordPress oktatóvideók anyagomat, amely terjedelemben meghaladta a 40 órát.

2014

Saját munkamódszert dolgozok ki a weboldal készítésre, amelynek segítségével még hatékonyabban tudom kiszolgálni az ügyfeleket. Privát életemből egy érdekesség: Magánnyomozói végzettséget szereztem. Nem dolgozok benne, csak érdekelt a téma.

2011

Immáron főállásban is weboldal készítéssel, és ennek az oktatásával foglalkozom.

2010

Az online weboldal készítés oktatásra létrehoztam egy zárt tagsági oldalt, így azoknak az igényét is ki tudom elégíteni, akik a weboldal készítést autodidakta módon akarják elsajátítani.

2009

Új szolgáltatás: WordPress weboldal készítés oktatás személyesen és Skype-on.

Létrehoztam a Forma-1-ből ismert Brawn GP csapat magyar rajongói oldalát: brawngp.hu (azóta megszűnt)

2008

Elindul a szakmai blogom.

Új szolgáltatásokat indítottam: Marketing, és piackutatás, konkurencia elemzés néven.

Augusztus végétől üzemeltetem legújabb saját, sportos weboldalamat, a 100fekvotamasz.hu oldalt.

2007

Júliustól üzemeltettem a lovardakalauz.hu oldalt, 2008.06.30-ig. Amikor átadtam az üzemeltetését, a „lovarda“ szóra a 2. volt a Google találati listáján. Jelenleg az oldal PageRank 5 értékkel bír, és Authority site.

Felvettem a tanácsadást és oktatást is a szolgáltásaim körébe.

Elkezdem használni a WordPress-t. Korábban E107-es rendszert használtam, illetve kipróbáltam a Joomla és Drupal tartalomkezelőket is.

2005

Elkezdtem foglalkozni weboldalak elkészítésével, és keresőbe való optimalizálásával.

Az alábbi területeken tudok Önnek segíteni gyorsan, precízen és GARANCIÁVAL:

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Ingyenes ajánlatkérés itt!