A sikeres online vállalkozás építőelemei

Írtam egy könyvet, hogy segítsek a online vállalkozásod, weboldalad sikeresebbé tételében!

Küldetésemnek érzem, hogy minél többen építsenek sikeres vállalkozást, és egyéni vállalkozóként vagy cégtulajdonosként érjenek el sikereket, valamint stabil egzisztenciát. Ha el szeretnél indulni a siker felé vezető úton, engedd meg, hogy útitársadul szegődjek! Ha könnyebb életet szeretnél, és ehhez saját honlappal, vagy online vállalkozáson keresztül akarsz eljutni, akkor neked szól a könyvem!

Az online sikerekhez három tényezőt kell párhuzamosan fejleszteni. Rendelkezni kell a modern kor követelményeinek megfelelő weboldallal, amelyet keresőbarát módon kell elkészíteni, majd tartalommal megtölteni.

Emellett fel kell építeni egy hatékony, ügyfélszerző, vevőközpontú és profitmaximalizáló vállalkozást.

De hiába a szuper weboldal, illetve a prosperáló vállalkozás, ha te vagy a gépezetben a leggyengébb láncszem. Ezért a vállalkozófejlesztést sem hagyhatjuk ki egy sikeres online vállalkozás építőelemei közül.

Jelen könyvben keretbe foglaltam ezt a három területet, és megmutatom, hogyan dolgozz együtt a honlapoddal és vállalkozásoddal.

Miről írtam, mire kapsz választ a könyvből?

Többek között az alábbiak a főbb témakörök:

Hogyan tervezz weboldalt?

Mik a honlapkészítés lépései?

Hogyan végezz SEO auditot?

Hogyan marketingezz online?

Hogyan készíts landing oldalt?

Mitől működik jól egy vállalkozás?

Miért fontos az önfejlesztés?

Hogyan indíts vállalkozást?

Tartalomjegyzék

Megnézed miről szól a könyv? A tartalomjegyzéket » ide kattintva « tudod letölteni.

Alapadatok:

Ár: 6 500 Ft (nincs szállítási díj)
Terjedelem: 312 oldal, puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 402 g
ISBN: 978-615-00-3467-6

“Ha azt gondolod, hogy képes vagy rá, vagy ha azt gondolod, hogy nem, mindkét esetben valószínűleg igazad lesz.” Henry Ford

Kinek ajánlom a könyvet?

Egyéni vállalkozóknak, kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek, marketingeseinek.

Alkalmazottaknak, akik saját vállalkozás és az online világ felé kacsingatnak.

Weboldal tulajdonosoknak, akik szeretnék hatékonyabbá tenni weboldalukat.

Webfejlesztőknek, akik szeretnék jobbá tenni a szolgáltatásukat.

Mennyibe kerül?

A könyv ára 6 500 Ft. Szállítási költség: 0 Ft.

Mi kell a sikeres online vállalkozáshoz?

Miért hallgass rám? Ki az a Szűcs Ádám?

17 éves online marketing tapasztalattal, illetve közel 510 weboldal elkészítésével a hátam mögött kijelenthetem, hogy nagy tapasztalattal rendelkező szakember vagyok a weboldal készítés, látogatottság növelés és keresőoptimalizálás terén.

Évek óta annyi érdeklődőt “termel” a vállalkozásom (mindenfajta fizetett hirdetés és kapcsolati tőke nélkül), hogy sokszor csak várólista alapján tudom őket kiszolgálni. Mindezen eredményeket csak tudatos vállalkozásfejlesztéssel, illetve szisztematikus önfejlesztéssel tudtam elérni. A tapasztalataimból szeretnék visszaadni a vállalkozás- és vállalkozófejlesztés fejezetekben leírtakkal.

Az üzleti sikerek mellett fontosnak tartom a vállalkozói szabadság megélését is, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy a 2021, 2022 és 2023-as évben (hétvégékkel együtt) 203, 213 és 233 munkaszüneti napot tartottam, és a pénzügyi célomat ezekben az években is teljesítettem. Természetesen a vállalásaimat ennek ellenére is maradéktalanul betartottam: a munkanapokat még szigorúbb időbeosztás, és még nagyobb hatékonyság mellett töltöttem el. A könyvben megmutatom a rendszerem alapjait, amelyek ezt az életvitelt biztosítják számomra.

Két szakmai blogomon 1900+ cikkben és videóban osztom meg a tapasztalataimat és tudásomat, amelyeket havonta több ezer olvasó böngész. 12,5 éve személyesen és online módon is tanítom a weboldal készítés és a keresőoptimalizálás mikéntjét. A nevemhez köthető Magyarország egyik legrészletesebb WordPress videós oktatóanyaga is.

1100+ ügyfél

1900+ blog cikk

510+ elkészített weboldal

17 év tapasztalat

Az olvasók véleményei

Gratulálok a könyvedhez amelyet remélem követ majd újabb. Én mint amatőr WordPress-es, az amatőrök véleményét tudom megfogalmazni könyveddel kapcsolatosan. Azokhoz tartozom akik csak arra törekednek, hogy jelen legyenek a világhálón és egyszerű keretek között maguk tudják “frissíteni” a vállalkozásukat érintő fontosabb információkat, és nem akarnak képzett informatikussá válni.

Nem fogok sohasem törekedni a tökéletes honlap megvalósítására. Az online jelenlétem aktivizálása segített forgalmunk szinten tartásában február óta, amikor “rendbe szedted” honlapomat. Mivel nem csak az amatőröknek írtad a könyvet, nagyon sok újdonsággal találkoztam, sok megfontolandó feladattal. Saját tapasztalataid megosztása sokat segíthet a különböző jellegű döntéshozatalban.

A könyv második részét (a 177. oldaltól) kifejezetten tudom ajánlani azoknak, akik még nem indították el vállalkozásukat. Akár kezdődhetett volna ezzel a résszel is a könyv. Idősebbik fiamnak éppen ezért rendeltem meg egy példányt, mert abban bízom, hogy megszívleli az abban leírtakat. De változtatta az én gondolkodásmódomat is, sok-sok hasznosítható dologról olvastam.

Őszintén tudom ajánlani könyvedet azoknak akik már vállalkoznak, vagy csak tervezik, hogy megpróbálnak vállalkozni.

Szurovecz János, Semiramis Kertközpont

Először is: nagyon jó a könyved! Gratulálok! Rendkívül precíz munka, megnyugtatóan tiszta forrás árad belőle és nincs mellébeszélés: a lényeget fogalmazod meg minden részében.

Régóta vágytam már egy ilyen írásra, és éppen ilyenre gondoltam. A téma a levegőben volt évek óta, hogy más is írna ilyet, de sorra visszakoztak. Vagy azért mert ez egy tényleg gyorsan változó téma, és nem akartak belefutni egy gyors elavulásba, vagy mert nem tudták mit fogjanak egybe, mettől meddig terjedjen a tartalom. Neked ez maradéktalanul sikerült. Nem érezhető benne mellébeszélés, nem tévedsz el érthetetlen szakmai ösvényekre. Megmaradsz a közérthetőség vonalán úgy, hogy közben nem magyarázod túl, hanem teljesen egyenrangúnak tekinted az olvasót.

Nem egy vérbeli profi amerikai „salesguru” könyvét tartjuk a kezünkben, hanem egy őszinte magyar ev. sajátos elgondolású, magánéletet is élő filozófiáját.

Az olvasó tudtára adod, hogy a sikerhez csak a precíz és szorgalmas munka vezet, nincs sehol huszárvágás, a gordiuszi csomókat nem lehet Nagy Sándorként szétaprítani.

Jó nagy munka volt, de végig érezhető a könyv olvasása során, hogy nem sajnáltad rá a fáradságot!

Kaszás Attila, fenykepesz.eu

Egy olyan ember könyvét tartod a kezedben, aki mind szakmailag, mind emberileg hiteles vállalkozó. Ha a könyvben leírtakat pontról pontra átgondolod és alkalmazod a vállalkozásodban, akkor egészen biztos, hogy a weboldalad olyan befektetéssé válik, amit hosszú távon a megélhetésed szolgálatába tudsz állítani.

Sárosdi Virág, Gyereketető

Úgy gondolom, hogy ez a könyv nem csak vállalkozóknak ideális. Nekem, mint egy csapat vezetőjének is tudtál olyan szemléletmódot bemutatni, amit át tudok ültetni a saját munkámba. Precízséged, összetettséged és gondolkodásod alapján szívesen látnálak a csapatomban, mint TOP értékesítőt, bár sajnos túl sikeres vállalkozó lettél ahhoz, hogy alkalmazott legyél újra.

Maczkó Krisztián, Magyar Telekom üzletvezető, Auchan Soroksár

Nagyon tetszett, igazi gondolatébresztő volt számomra. Még így is – hogy két honlapon azért túl vagyunk így közösen – rengeteg hasznos információ volt benne. Illetve olykor jó a már megtanult, tapasztalt dolgokat ismételni, más formában elolvasni, hogy tudatosuljon. A mű olvasmányos, valóban kicsit olyan, mintha az olvasóval egy krimóban beszélgetnél egy pofa sör mellett. Az biztos, hogy ezt a könyvet folyamatosan forgatni kell, nem egy olyan “egyszer elolvasom és polcra rakom” jellegű. Valóban olyan, mint egy alapos checklist. Számtalan oldalt megjelöltem, jegyzeteltem. Az is tetszett, hogy sok mindent leírtál magadról, személyes sztorikat és ettől az egész olyan közvetlen, néha szórakoztató is. Kicsit mondjuk meg is ijedtem, hogy ennyi mindent kell(ene) egyszerre tudni, mérni, figyelni egy egyszemélyes vállalkozásnál. Legalább 5-6 (de lehet, hogy inkább 8-10) különböző területen minimum alap- de inkább közepes szinten otthon lenni.

Tulner Roland, XLMotyo

Bárcsak előbb került volna a kezembe a könyv, amikor az első webáruházunkon gondolkoztunk és terveztük. Sok kérdés felmerült bennünk és a fejlesztők is sok kérdést feltettek nekünk, laikusoknak, mert ugye nem a mi szakmánk: mit szeretnél, hogyan szeretnéd, hogy nézzen ki, és ehhez hasonló kérdések.

Ezekre mind nekünk kellene tudnunk a választ.

Ez a könyv abban segít, hogy mielőtt belevágnál egy online megjelenésbe vagy online értékesítésbe, már akkor tudd a felmerülő kérdésekre a választ. Igaz egy jó munkafüzetet is szívesen vennék a könyvhöz. [Szűcs Ádám kiegészítése: tervbe van véve egy munkafüzet létrehozása.]

András Erzsébet, Bonbon bababolt

Bónuszok

 • GDPR összefoglaló anyag, amelyet annak hatálybalépésekor készítettem az ügyfeleimnek.
 • Egy saját értékesítési (landing) oldalam elemzése.
 • Zárt Facebook csoport, ahol a többi olvasóval tudsz beszélgetni.
 • 10% árkedvezmény a vásárlástól számított 12 hónapig a WordPress videók oldalamhoz tartozó előfizetések alapárából. Akciós ajánlatra nem használható fel a kedvezmény.
 • 135 motiváló és elgondolkoztató idézet, amelyeket az évek során, inspirálódási céllal gyűjtöttem össze.

Könyv megrendelése

  Neved:

  E-mail címed:

  Telefonszámod:

  Számlázási neved (magyar vállalkozásnév, vagy a saját neved):

  Magyarországi számlázási címed:
  (külföldi számlázási névre és címre nem tudok számlát kiállítani)

  Adószám:
  Ha NEM magánszemélyként rendelsz, akkor KÖTELEZŐ!

  Hogyan küldjem a könyvet?

  Magyarországi szállítási címed (ha eltér a számlázási címtől):
  Packeta vagy FOXPOST esetén a csomagautomata címét add meg itt.
  A linkekre kattinva megnyílik az automaták keresési lehetősége!

  Mennyi példányt szeretnél a könyvből?
  (Gondolj a kollégáidra, barátaidra is! A szállítási díj minden esetben 0 Ft.)

  Milyen keresztnévre dedikálhatom a könyvet? Több kötet rendelésekor vesszővel válaszd el a neveket.

  A megrendelés elküldésével hozzájárulok az adatvédelmi tájékoztató szerinti adatkezeléshez, valamint elfogadom a szerződési feltételeket.

  Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérem hívjon a +36 70 623 8822-es számon vagy írjon az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

  Mi fog történni megrendelés után?

  A megadott e-mail címedre küldök egy visszaigazolást és díjbekérőt.

  Kérlek utald el a díjbekérőn szereplő összeget az ott megadott bankszámlaszámomra.

  E-számlát küldök a megrendelésről, a megadott e-mail címedre.

  A könyv árának beérkezését követően 5 munkanapon (veszélyhelyzet esetén 15 napon belül) belül postázom a könyvet.

  Kérdésed van a megrendelés előtt?

  Vedd fel velem a kapcsolatot:
  Tel.: +36 70 623 8822
  E-mail: info@szucsadam.hu