Weboldal készítés, online marketing szolgáltatások:

Keresőbarát bemutatkozó weboldalak, portálok készítése

Képgalériával, kapcsolati űrlappal, blog résszel, videó beágyazási lehetőséggel és admin felülettel. Rengeteg extrával, kiegészítő szolgáltatással. Részletek »

Egyedi megjelenésű weboldalak készítése

Egyedi megjelenésű weboldalra van szüksége? Vegye fel velem a kapcsolatot egy díjmentes árajánlatért! Ajánlatot kérek! »

Keresőoptimalizálás, online marketing

A már elkészített weboldallal nem ér véget a munka, azt láthatóvá is kell tenni a Google-ben. Keresőoptimalizáláskereső- és online marketing, weboldal keresőbaráttá tétele (régi oldal esetén).

Webáruház készítés

Ha nincs webáruháza, jelentős bevételtől esik el, hiszen évről-évre egyre nagyobb szeletet hasít ki magának az internetes, webshopokon keresztüli értékesítés. Részletek »

Bankkartyas fizetés integrálása

Manapság egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy ne legyen a weboldalukon bankkártyás fizetésre lehetőség. Webáruházak esetén pedig létszükséglet. Pl.: SimplePay, Barion, CIB, K&H, Unicredit, OTP, B-Payment, stb. Részletek »

Online tanfolyam és oktatási oldal készítése

Az online passzív jövedelemhez vezető út első lépése. WordPress alapú tanfolyami zárt felület, online oktatáshoz. Részletek »

Domain regisztráció, tárhely bérlés

A weboldal egy domainen kerül elhelyezésre. Ennek a regisztrációjában is tudok segíteni. Részletek »

Weboldal karbantartás

Az elkészített weboldalakra rendszeresen érkezik biztonsági és funkcionális frissítés. Emellett érdemes időnként biztonsági mentést is készíteni a weboldalról. Részletek »

Weboldal készítés oktatás

Egyéni vagy csoportos oktatás cégeknek és magánszemélyeknek. Online és élőben is. Részletek »

Weboldal elemzés (és értékbecslés)

Részletes weboldal elemzés, írásos formában. Főbb szempontok: keresőoptimalizálás, keresőmarketing, weboldal felhasználói élmény. Kérje honlap kritika szolgáltatásunkat! Részletek »

Hírlevél modul integrálás

Az online marketing alapja az, hogy a weboldalra látogatókat rávesszük arra, hogy a nevét és e-mail címét adja meg, hogy később kommunikálhassunk feléjük. Díjmentes ajánlatot kérek! »

Fórum létrehozása

Díjmentes ajánlatot kérek! »

Webkamera integrálása weboldalba

Díjmentes ajánlatot kérek! »

Egyéb webes szolgáltatások

Kattintson és nézze meg további szolgáltatásaimat! »