WordPress karbantartás

WordPress weboldala van?

Tudta? Ha van egy weboldala, azt karban is kell tartani! Pl. el kell végezni a weboldalt kiszolgáló WordPress motor biztonsági frissítéseit, különben weboldalunk sebezhetővé válik. Időként biztonsági mentést kell készíteni a honlapról, hogyha bármi történne vele, vissza lehessen állítani, ne vesszen az oda évek kemény munkájával felépített online jelenlétünk.

WordPress tartalomfeltöltés és módosítás

Biztosan találkozott már olyan honlappal, amelyen az utolsó frissítés évekkel ezelőtt történt. Ez eléggé kiábrándító. A látogatók és a keresők is a változó tartalmakat szeretik, ha nincs változó tartalom, akkor miért térjen vissza a látogató? Megnézi az oldalt, és elkönyveli magában, jó, ezt már láttam, többé nem jövök, hiszen már végignéztem az oldalt.

Tartalomfeltöltés szolgáltatásom segítségével elég csak megírnia a szöveget, amit a weboldalra szán, a feltöltést, tördelést, formázást bízza csak rám!

WordPress frissítés

Időről-időre megjelenik a WordPress tartalomkezelő rendszerből újabb, amely telepítése funkcionális és/vagy biztonsági szempontok alapján kötelező! Ennek elmulasztása biztonsági kockázatnak teheti ki a weblapot! A WordPress frissítések mellett a kinézet (ha van ún. child theme, akkor egyszerűbb dolgunk van, ha nincs, akkor előbb érdemes azt létrehozni), illetve a használt bővítmények frissítését is érdemes elvégezni.

További karbantartás feladatok (részletes cikk amely a másik weboldalamon jelent meg)

Ha engem bíz meg a frissítések elvégzésével, akkor megadhat olyan bővítményt/kinézetet, amely frissítésétől eltekint (mert pl.: egyedi fejlesztés volt, vagy azt tartalmaz).

WordPress karbantartás vélemények:

Ádámban egy olyan szakembert ismertem meg, akire lehet számítani.  Gyorsaság, alaposság, pontosság jellemezte munkáját. Külön szimpatikus, hogy fontos számára, hogy utóélete is legyen a szolgáltatásnak: a munka elvégzése után is készséggel rendelkezésemre állt, amikor kérdésem adódott.

Gyors és együttműködő partner. Türelmesen végighallgatja a laikus megrendelő kéréseit, amit jól képzett webfejlesztőként megvalósít, szakmai tudását már számos esetben bizonyította. Maga felé szakmai téren komoly elvárásokat támaszt, ami munkájában is tükröződik. Csak ajánlani tudom.

Diósy Mónika, www.intimlezer.hu

Nagy szakértelemmel, áll a dolgokhoz, és nem rest belenyúlni a kódokba is, ha kell. Nála gyorsabb reagálású webfejlesztővel még nem találkoztam.

Szabó Dénes, zarnyitas-ajtonyitas.hu

Köszönöm a közreműködésedet, meg voltam vele elégedve úgy tartalmilag, mint gyorsaságilag. Számítok további együttműködésedre továbbra is. Köszönettel:

Hegedűs Miklós, H.O.M.-Audit

Honlapkarbantartás megrendelés

Weboldal karbantartás és tartalomfeltöltés szolgáltatásomat két módon lehet igénybe venni:

  • Eseti megbízás jelleggel minden munkánál egyéni árajánlat alapján tudok segíteni. Ennek a díja: 14 000 Ft megkezdett óránként.
  • Hosszabb távú együttműködés esetén, havidíjas alapon a szolgáltatás alapára 52 000 Ft 2 hónapra, ez 4 munkaórát foglal magában. Hosszabb távú megrendelés esetén jelentős kedvezményt biztosítok a fenti díjból!

Szeretné a weboldalát hozzáértő kezekben tudni? Vegye fel velem a kapcsolatot!