Weboldal elemzés

Van egy weboldala, de az nem rendelkezik elég látogatóval vagy nem is látják a keresők? Ha már vannak látogatói, nem vásárolnak és/vagy veszik fel önnel a kapcsolatot elegen? Ha a fenti problémák valamelyikébe ütközött, és nem tudja hogyan lépjen tovább, jó helyen jár!

Keresőoptimalizálás, első lépés

A keresőoptimalizálás első lépése egy elemzés elkészítése, amelynek a keretében átnézem és felmérem a jelenlegi weboldalát, feltárom a fejlődési lehetőségeket, esetleges hibákat, és ezekről egy részletes, kb. 5-10* oldalas, írásos dokumentációt küldök, majd egy konzultáció keretében átbeszéljük a leírtakat, hogy tudja, merre kell továbbindulni, mit kell változtatni, hogy az internetes jelenléte sikeres(ebb) legyen.

* Természetesen ha tökéletes a weboldala, akkor lehet rövidebb is az elkészített elemzés, de tökéletes weboldalt még nem láttam.

Keresőoptimalizálás (SEO) és weboldal elemzés:

80-100 szempont alapján átnézem a honlap tartalmi és kód-szerkezetét, majd a fejlesztendő (ajánlott) SEO, marketing és konverziónövelő lépéseket összeszedem egy 5-10 oldalas dokumentumban, illetve javaslatokat teszek a megvalósításra is. Ez sokkal részletesebb és töményebb anyag, mint egy „hagyományos” SEO elemzés, emiatt sokkal hasznosabb is. Ugyanis hiába van jó helyen a Google-ben egy weboldal (ha nincs, az még nagyobb baj), önmagában az nem elég: a honlapnak el kell adnia a szolgáltatást/terméket! Ezért fektetek nagy hangsúlyt az elemzésben arra is, hogyan érheti el, hogy a látogatói minél nagyobb arányban teljesítsék a weboldaltól elvárt célt. Az elemzés főbb elemei és szempontjai:

 1. Technikai felépítés: javítandó területek összeírása, részletes magyarázatokkal.
 2. Tartalmi és szöveges felépítés: javítandó területek összeírása (segédlettel).
 3. „Marketingszemüveges” vizsgálat: javítandó területek összeírása magyarázatokkal.
 4. Strukturált tartalom kialakítását gátló tényezők feltárása.
 5. Logikai hibák feltárása, javítandók összeírása, magyarázatokkal ahol szükséges.
 6. 2-3 elemzőeszköz által javítandónak ítélt területeinek – szakértői szemmel megszűrt – listája (ez kis rész az elemzésből – mert többnyire manuális ellenőrzéseket, teszteket végzek a munka során).
 7. Alap WordPress ellenőrzés (WordPress oldal esetén).
 8. Kulcsszókutatási lehetőségek, tartalomfejlesztési stratégiára vonatkozó segédlet. Szükség esetén az elemzésen túl az újonnan létrehozott, vagy korábbi tartalmak ellenőrzésében, konkrét kulcsszókutatásban is tudok segíteni külön megbízás keretében.
 9. Összefoglaló, további főbb lehetőségek listázása.
 10. Stb.

A weboldal elemzés ára:

50 000 Ft, amely egy fél óra online vagy telefonos konzultációt is tartalmaz. Ezt az elemzés elküldésétől számított 1 hétig lehet felhasználni. Az elemzést a munkadíj rendezését követő 2-7 munkanapon belül elkészítem. Ennek a segítésével látni fogja, hogy merre kell indulni, hogy több látogatója legyen a Google-ből, illetve több konverzió (pl.: rendelés, kapcsolatfelvétel, hírlevélre való feliratkozás, telefonálás, hozzászólás, kérdőív kitöltés, stb.) történjen a weboldalon.”

Keresőoptimalizálás, az elemzésen túl

Az elemzés alapján az oldal optimalizálása (a legfontosabb és leghatékonyabb pontok megvalósítása) legtöbbször 2-8 munkaórát vesz igénybe, amely további 24-112 000 Ft plusz költséget jelent WordPress-el készített weboldalak esetén. Az ár természetesen függ és változhat a feltárt hibák mennyiségétől és minőségétől, de a legtöbb esetben ennyi idő elegendő a hibák javítására. Természetesen ha minden egyes aloldalon van javítanivaló és/vagy nagy portálról és/vagy sok aloldallal rendelkező oldalról van szó, akkor több idő is elmehet a javításokkal. De ezen időrabló javítások többsége olyan, amelyet egy rövid iránymutatás alapján ön is el tud végezni, ezért felesleges pluszban ezekért fizetni. Csak WordPress weboldalak javítását vállalom.

Tartalomfejlesztés – a keresőoptimalizálás alapja

A keresőoptimalizálás terén én abban hiszek (~1900 szakmai cikk szerzője vagyok), hogy egy jól felépített blogot kell kialakítani, így az eredményesség hosszú távon azon múlik, mennyi, és milyen minőségű cikket írnak. Azaz a tartalomfejlesztés a keresőoptimalizálás kulcsa. Erről is fogok adni részletes leírásokat, elemzést, ötleteket. Az elemzés, majd az oldal optimalizálása után a cikkírásra kell helyezni a hangsúlyt. Én sem csinálok már mást, csak cikkeket írok, és a végeredmény az, hogy évek óta a kapacitásom felső határán tudok dolgozni.

Megrendelés, érdeklődés:

  Küldjön e-mailt az alábbi űrlap segítségével! Kérem adja meg az adatait az ajánlatkéréshez.

  Szolgáltatás kiválasztása:

  A munka/feladat leírása, egyéb üzenet:

  Ellenőrző kérdés: (robot kitöltések ellen)

  Adatkezelési hozzájárulás (kötelező):
  Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérem hívjon a +36 70 623 8822-es számon vagy írjon az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

  Vélemények a weboldal elemzés szolgáltatásról

  Ádámtól valóban egy rendkívül átfogó, mindenre kiterjedő elemzést kaptam! Profizmusa laikusként is abszolút meggyőző, örülök, hogy hosszú keresgélés után végre egy igazi szakértőt találtam, akihez bármilyen kérdéssel fordulhatok weboldalammal kapcsolatban.

  A legszimpatikusabb, hogy a hibák kijavítása is közös konzultáció keretében zajlik, így én is jobban megismerhetem a honlapom felépítését, és könnyebben ki tudom küszöbölni a hibákat a későbbiek során.

  Király KataKirály Beauty

  Nagyon köszönöm a részletes elemzést, ilyen átfogóan még sosem láttam rá a weboldalamra, valamint rámutattál azokra az összefüggésekre is, ami a weboldalon belül meghatározzák a keresőkben való sikeres megjelenés alapjait.

  Az elemzés segített, hogy ki tudjam választani a jövőbeli fejlesztéseket, valamint rálátást, hogy mi az amit saját magunk is meg tudunk csinálni, és mi az amihez kifejezetten szakember segítségre van szükségünk. Az elemzésnek köszönhetően a feladatokat egyből bontva és csoportosítva tudom kezelni.

  Jancsik PéterPivíztisztító webáruház

  Ádámmal nagyjából január óta dolgozunk együtt. Habár a weboldalon egyedül dolgozom folyamatosan, rengeteg segítséget kapunk tőle. A legutóbbi ilyen közös munkánk a seo-ról és az online marketing elemzésről szólt, amit az oldalunkon végzett. Elemzése gyors, tartalmas, összeszedett volt, rengeteg magyarázattal, indoklással mindez pontokba szedve, bárki számára érthető formában.

  A hozzáadott ingyenes 30 perces Skype órára bőven volt idő felkészülni, átgondolni, hogy az elemzéssel kapcsolatban milyen kérdéseim vannak, illetve miben szeretném hogy segítsen. Később is nyugodtan fordulhattam hozzá kérdésekkel, ami esetleg még megválaszolatlanul maradt. Az elemzéssel irányt is kaptunk, hogy a mi esetünkben mi az a stratégia, ami igazán beválhat, mire kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk a weboldal kezelése során, és mi az amivel nem kell az elsők között foglalkozni. Evvel jó sok időt megspórolva magunknak.

  Továbbra is számítunk a segítségére és jó szívvel ajánljuk bárkinek!

  Salánki PetraSympack csomagolás és raktártechnika

  A SEO, online marketing és weboldal elemzés gyorsan elkészült, és nagyon mélyre ható és részletes volt. Más ilyen szolgáltatás igénybevételekor a végeredmény maximum egy oldal szokott lenni, és általában csak a hibákat tárja föl, javaslatokat nem adnak.

  A megfogadott tanácsok sokkal közelebb hozzák az oldal által elérni kívánt célokat.

  Ádám szolgáltatása nagyon profi és maximálisan ügyfélbarát!

  Orosz ÁdámTűz- és munkavédelem

  A honlapom elemzését, illetve frissítését és javítását kértem, amit Ádám teljesen profi módon oldott meg. Köszönöm a gyors és kiváló munkát.

  Zsiga KrisztiánNatdom Épker Kft.

  Ádám nagyon jó és alapos „SEO és internetes marketing” elemzést végzett a honlapunkkal kapcsolatban. Az elemzés gyorsan elkészült, és nagyon részletes. A megoldási javaslatokat is tartalmazza.

  Az elemzés alapján a szükséges fejlesztéseket ügyfélbarát áron és határidővel vállalja. Csak ajánlani tudom!

  Szilva GáborVictoria Consulting

  Ádám, köszönöm a SEO, online marketing, és weboldal elemzést. Nagyon hasznos volt. Több olyan dologra rávilágított, amiről nem is tudtam. Gyors, alapos munkát végeztél, aminek az ár-érték aránya nagyon rendben volt.

  Gergelyfi Róbertmitsportoljak.hu

  2018 februárjáig fogalmam nem volt, hogy mi az az URL, SEO, és sok más informatikai fogalom. Egyszerűen szerettem volna régi honlapomat frissíteni, irányítását saját kézbe venni.

  Teljesen véletlenül találtam meg az interneten Ádámot. Első lépésben „visszaadta” WordPress vezérlőpultomat. A honlapon és a tárhelyen „rendet rakott”, biztonságot teremtett. Második lépésben – rövid határidőn belül – beállította a keresőbarát url-eket, fontos bővítményeket telepített, mobilbaráttá tette a weboldalt, eltávolította a törött linkeket.

  Szöveges útmutatóban / SEO és online marketing, weboldal elemzés / részletesen meghatározta a tennivalókat, javaslatokat tett a jövőbeli fejlesztés menetére. Megjelölte hol találom meg a szükséges „tananyagot” saját weboldalán. Ez utóbbi hatalmas segítséget jelentett önképzésemben, minden fontos információt megtaláltam. Ha időm engedi, folyamatosan próbálom finomítani, fejleszteni honlapomat saját tudásom által.

  Viszont, ha számomra megoldhatatlan feladat következik, kérem Ádámot, a szakértőt, aki mindenre megoldást ad. Ennek köszönhetően egyre többen találják meg weboldalamat.

  Szurovecz JánosSemiramis Kertközpont – Gyöngyös

  A webshopom elemzését kértem, amit Ádám lényegre törően, érthetően, egy szóval profin oldott meg. Nagyon sokat segített a hibák kijavításában. Lesz folytatás.

  Hesz Tímea – beautyhotdeal.com

  Ádám, te mindig pontos és precíz vagy, és a tudásod legjavát adod. Köszönjük a munkád!

  Voltig Tamás – Voltig MED Kft.

  Gyors, precíz, megbízhatò munkavégzés jellemzi Ádámot. Alapos és terjedelmes elemzést készített a weboldalròl, a vállalt határidőt pedig pontosan tartotta. Bátran ajánlom másoknak is.

  Gresa TamásEsküvőidő

  Kezdő weboldal készítőként életem legjobb döntése volt, hogy segítséget kértem már egész az elején, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Szűcs Ádámot ajánlották! Először is kiváló szakember, nagyon jó meglátásai vannak és lényegre törő! Jól tanít és nagyon széles eszköztárat is biztosít. Az óra [megj.: Skype konzultáció keretében történt SEO tanácsadás] után pár hónappal is vissza tudtam menni megnézni, hogy mit hogyan kell. Az eredmény pedig magáért beszélt! Pár hét alatt a weboldalam elsőként jött be a Google-ben! Nem akartam elhinni, hogy ennyire gyors eredmény lesz! Mások súlyos havi összegeket fizetnek ezért… A képek helyes formátuma és használata is rengeteget segített! Bár már hosszú ideje nem is nyúltam a blogomhoz – a Happy ending miatt (-: – és meg mindig egész jó helyen áll! Ha szeretnél sokat spórolni, minél előbb vedd kezedbe az irányítást!

  Sz. Andrea – Being Single In London