“Amikor kivertem a grafikusoknál a biztosítékot…” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Ádám, jó volt a cikk és nem kell felpaprikáznod magad. Pontosan ilyenek vagyunk mind: vannak köztünk gyors és meggondolatlan reagálók, segítőkészek, humorosak, és mindenféle. Egyetértek a tartalommal: az ügyfél az első, a vélemény legfeljebb második.

  2. Kedves Anita!

    Köszönöm a hozzászólásodat!

    Egy szakma képviselőjeként véleményem szerint egy szakma „arcaként” nem lehetünk mindenfélék, különben a szakmát ítélik meg tévesen a viselkedésünk alapján.

    Szűcs Ádám

  3. Sajnos nem csak ez a piac ilyen, aki profin dolgozik „tehát profin” annak tényleg nem éri meg kivitelezni bizonyos feladatokat. Azonban sok helyen a munka helyett a lehúzós projektek futnak. Mennyien jöttek már hozzám is mondván WP-s webshopot 800e-ért ajánlottak neki én mennyiért készítem?. Trollkodni és pocskondiázni könnyű álnév mögül.
    Mindennek megvan a piaca és mindent annyiért végeznek el amennyiért megrendelik.

  4. Persze, megértem, hogy nem mindenki vállal el mindent. De attól még nem pocskondiázom azt, akinek olyan igénye van, amit én nem kívánok megvalósítani. Vagy azt, aki elvállal olyat, amit én nem vállalnék el. Ezért jó dolog a piac, sokan megférünk egymás mellett.

    Amúgy teljesen igazad van, én is sok olyan WordPress oldalt javítottam már, ahol csillagászati összeget kértek a „fejlesztésért”. Sajnos amíg az ügyfelek nem értenek hozzá, addig ezt ki is tudják használni. 🙁

Szólj hozzá!