laptopreszlet.hu honlap kritika – archív cikk

Domain neve, tárhely
A domain választás jó, tartalmazza a kulcsszavakat.

Keresőoptimalizálás
A Google-ban jól szerepel az oldal a kiválasztott kulcsszavakra. Kulcsszóválasztás: A kétszavas kifejezéseket tekintve a második legsűrűbben előforduló a “nem kell”. Nem biztos, hogy erre sokan keresnek. Kevés erős, releváns bejövő linkje van az oldalnak, érdemes lenne ezen a területen fejleszteni.

Megjelenés
Az oldal megjelenése tetszetős, egy apróbb észrevételem van: A “Itt van 11 ok, amiért megéri laptopot részletre vásárolni” szövegrész felett nagy a hézag, azt csökkenteném.

Használhatóság, átláthatóság
Az oldal teljesen átlátható, egy hagyományos sales oldal, szép köntösbe bújtatva. Zavaró a WordPress banner, mert az egy folyamatábra, és kattintásra ösztönöz, miközben a kattintásra nem történik semmi, csak ha nem a főoldalon vagyok. Akkor kattintásra visszaugrok a főoldalra.

Marketing
Egy apró hiba: A meta részben meg van adva rss feed link, ami a szerveren nem található. Lehetne egy hírlevélre való feliratkozás modul az oldalban, az érdeklődők számára.

Tartalom
Meggyőző, elhiszem, hogy jól járok, ha részletre veszek laptopot. A kalkulátor meg egyenesen szuper, kreatív megoldás, kevés oldalon látni ilyet.

Remélem tudtam segíteni!

Budapest, 2008-10-03

Ha az elemzés tetszett, kérem mondja el a véleményét róla, és küldje tovább a barátjainak, partnereinek a linket. Ha nem tetszett, küldje el a konkurenciájának!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!