autogumibolt.hu honlap kritika – archív cikk

Domain neve, tárhely
A domain név tökéletes választás, tartalmazza a kulcssszavakat, és könnyen megjegyezhető.

Keresőoptimalizálás
A meta elemek mintaszerűen vannak megírva. Gratulálok! A cím, a leírás és a kulcsszavak 100%-ig relevánsak a tartalomra. De ez látszik az oldal PageRank értékén is, ami 4. Az url-ek tartalmazzák a kulcsszavakat. A kulcsszavakra jól szerepel az oldal a Google találati listájában. Egy észrevétel. Ha a menük nem képként lennének elhelyezve, akkor a menük neveit is tudná indexelni a Google.

Megjelenés, használhatóság, átláthatóság
Az oldal megjelenése szép. A pl. a http://autogumibolt.hu/akcios/negyevszakos/ara/0/index.html oldal tetején futó szöveget levenném, inkább egy kiemeléssel hangsúlyoznám a benne foglaltakat. Kicsit zsúfoltnak tűnik nekem a bal és jobb oldali menürendszer, de lehet, hogy csak a kék szín hatása.

Marketing
Nem látok hírlevélre való feliratkozást, ami fontos eszköze a már meglévő és leendő ügyfelekkel való kapcsolattartásnak.

Tartalom
Az oldal tartalma hatalmas, bő a választék, egyértelműek a kategóriák, könnyen megtalálható a keresett információ.

Bővebb, részletesebb kritikáért vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim bármelyikén.

További tippekért, javítanivalókért ajánlom a 137 weboldal készítés hiba oldalt, ahol a hírlevélre való feliratkozás után INGYENESEN letölthető a “137 végzetes hiba, amely csökkenti weboldala hatékonyságát” tanulmány. Miután ezt elolvasta, látni fogja, hogy még milyen hiányosságok vannak a weboldalán, esetleg milyen lehetőségekre nem is gondolt, a keresőoptimalizálás, megjelenés, használhatóság, átláthatóság, marketing és tartalom területén.

Remélem tudtam segíteni!

Budapest, 2008-10-21

Ha az elemzés tetszett, kérem mondja el a véleményét róla, és küldje tovább a barátjainak, partnereinek a linket. Ha nem tetszett, küldje el a konkurenciájának!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!