vitnyedihe.atw.hu honlap kritika – archív cikk

Az első ránézés alapján itt sem lesz elég az egy oldal az elemzésre. Elég sok javítanivaló akad az oldalon. A legszembetűnőbbekket sorolom fel.

Domain neve, tárhely
Ingyenes tárhely. Igazán lehetne áldozni egy igényesebb, pár ezer forintos domain névre. Sokkal jobban mutat.

Keresőoptimalizálás
Nulla. A PagerRank értéke is 0. De ez már ott el lett rontva, hogy Microsoft Word programmal lett csinálva az oldal. Nem sorolom fel, hogy mi minden hiányzik. Egyszerűen csak annyi, hogy ami a keresőoptimalizáláshoz kell, azok nem találhatók meg az oldalon. De ez nem baj. Az oldal nem kereskedelmi tevékenységet reklámoz, így ez elenyésző hiba. Gondolom a célközönség Vitnyéd és környéke lakosai közül kerül ki, akik ajánlás útján megtalálják az oldalt.

Megjelenés
Főoldal: Kék alapon piros betű. Nézze 30 másodpercig, pislogás nélkül. Ugye, hogy nem megy? Kifolyik az ember szeme. “Sok szeretettel köszöntünk mindenkit” – Nem kell!! Nem a zöldséges Ön, hogy minden látogatónak köszön. Az emberek információt keresnek az oldalán, adjon nekik azt! Jobb oldal: Az iwiwes elérhetőséget linkelje be, hogy könnyű legyen csatlakozni Önökhöz a közösségi oldalon!

Használhatóság, átláthatóság, tartalom
Az oldal menürendszere tetszik, egyértelmű, átlátható, logikusan felépített. A képgaléria: Egy pár kép hiányzik, vagy csak nálam nem töltődik be?

A tanácsom összességében az lenne, ha egy új weboldalt kapna a Vitnyédi Horgász Egyesület, az lenne a legjobb. Sajnos olyan hibák vannak az oldalban, amelyek azzal a tudással, amellyel az oldal készítője rendelkezik nem helyrehozhatók. Ezt nem sértésként mondom, hanem jó tanácsként, senki nem várja el egy horgásztól, hogy értsen a weboldal elkészítéséhez, gondolom a kritikát is azért kérte. Én sem értek a halászathoz. Amennyiben szeretne egy új weboldalt, vagy egy komplex, átfogó weboldal vizsgálatot szeretne az oldalról, keressen meg!

Remélem tudtam segíteni, további sok kapást kívánok!

Budapest, 2008-10-06

Ha az elemzés tetszett, kérem mondja el a véleményét róla, és küldje tovább a barátjainak, partnereinek a linket. Ha nem tetszett, küldje el a konkurenciájának!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!