tartosmuszempilla.hu honlap kritika – archív cikk

Mi hiányzik a http://www.tartosmuszempilla.hu oldalról szerintem? Mik a legfontosabb eszközölendő változtatások?

1. Statisztika (Google Analytics) gyors átnézése alapján, első ránézésre a legfontosabb a bejövő linkek gyarapítása, egy linképítő kampány. Minél több releváns bejövő link szerzése lenne a cél, hogy nőjjön a hivatkozó webhelyekről érkező forgalmad.

2. Partnerprogram beüzemelése, miért ne fizetnél valakinek aki elad a termékedből? Így csak abból van pénzed, amit Te adsz el.

3. Az árlista legyen letölthető pdf formátumban, ez tovább le viszi az oldalad hírnevét, ha a pdf alján ott van az oldalad linkje.

4. A termékekről kép (tudom, hogy folyamatban van, csak a teljesség kedvéért).

5. Hírlevél kampány.

6. Adj ingyen is valamit. (tanulmány, tanácsok, stb…)

7. A kapcsolat.php oldal alá lehetne egy e-mail küldőt elhelyezni, mint az elérhetőség oldalon is van. Ez azért jó, mert nem áll fenn az a veszély, hogy aki e-mailt akar küldeni neked, az elírja az email címedet, mert a rendszer küldi el helyette.

Ha bármelyik pontra részletesebben is kíváncsi vagy, esetleg meg szeretnéd valósítani, szólj, és kifejtem és/vagy segítek.

Remélem tudtam segíteni!

Budapest, 2008-10-13

Ha az elemzés tetszett, kérem mondja el a véleményét róla, és küldje tovább a barátjainak, partnereinek a linket. Ha nem tetszett, küldje el a konkurenciájának!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!