Hírlevelezés Webgalambbal – kedvezőbb áron

A hírlevelezés a sikeres online jelenlét egyik alappillére. Ha min. annyi konverziót nem vár el a weboldalától, hogy hírlevélre feliratkozzanak a látogatói, akkor hosszú távon sok bevételtől esik el. Ugyanis aki ma feliratkozik a weboldalán, egyszer érdeklődő lehet, majd vásárló, majd visszatérő és lojális vásárló.

Most, hogy túl vagyunk azon, hogy miért tartom fontosnak a hírlevelezést, hogyan álljunk neki?
Első lépésben kell egy hírlevél szoftver, amelyek közül kettőt használok: a MailChimpet és a Webgalambot. Az előbbi ingyenes verziója tartalmaz limitációt, míg az utóbbiból csak fizetős van, és nem tartalmaz korlátozásokat.

Webgalamb
A Webgalambot eddig csak 58 900 Ft+ÁFA díjért lehetett használni, amely kezdő vállalkozásnak borsos kiadás lehet, még akkor is, ha hamar visszahozza az árát. Ezt valószínűleg a fejlesztők is belátták, és létrehozták a WebgalambX szoftvert, amellyel havi díjas alapon – 3 csomagban – is igénybe lehet venni az eredeti szoftver teljes funkcionalitását.

WebgalambX díjszabás

webgalambx

Elakadt?
Segítsek a telepítésben, és/vagy az első lépésekben? Vegye fel velem a kapcsolatot!

Hogyan tovább?
Amennyiben már rendelkezik hírlevél szoftverrel, el lehet kezdeni gyűjteni a feliratkozókat. Ha a feliratkozásért cserébe ad egy ún. „csalit”, akkor nagyobb kedvvel fogják megadni az emberek a nevüket és e-mail címüket. A csali legyen olyan, témába vágó hasznos információs anyag, amely megpillantása azt az érzést váltsa ki: „le akarom tölteni, mit kell tennem?”

A feliratkozott látogatóknak küldhet értesítést ha új cikket publikál, ha új terméket/szolgáltatást fejleszt/dob piacra, vagy egyszerűen csak egy jó ajánlata van számukra. Persze úgy kell csinálni, hogy a hasznos információk/direkt reklámok aránya ne legyen zavaró.

Törvényes hírlevélküldés
Ha szabályosan, a bírságok elkerülésével szeretne hírlevelezni, mindenképpen nézze meg ezt a három videót.

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

“Hírlevelezés Webgalambbal – kedvezőbb áron” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Én szerettem a WG-t. Nagyon jól lehet skálázni és könnyű kezelni. De az ügyfélszolgálatot nem annyira… Mindig rám fogták a hibákat….
    Amiről később kiderült, hogy mégse az én hibám….

Szólj hozzá!