Pongor-Juhász Attila: Az időmilliomos vállalkozó

A hétvégi időgazdálkodós – Heti tervezőt bemutató – cikk után időgazdálkodással kapcsolatos könyvet ajánlok az olvasók figyelmébe:

Pongor-Juhász Attila: Az időmilliomos vállalkozó

pongor-juhasz-attila-az-idomilliomos-vallalkozoAz októberben megjelent könyvben a szerző könnyen feldolgozható, olvasmányos formában mutatja be azokat a dolgokat, amelyek az időnket rabolják, és amelyek az időnket felszabadítják. Egy időgazdálkodási rendszer kerül bemutatásra, amelyet ha személyre szabunk, sokszorozhatjuk hatékonyságunkat mind az üzleti életben, mind az élet más területein. Saját fejlesztésű rendszeremmel kapcsolatban megerősítést, kiegészítést kaptam, valamint ötleteket is merítettem belőle.

Az ára 4 990 Ft, és a szerző saját webshopja mellett könyvesboltokban is megtalálható.

Extra marketing-tipp a könyv mellé:
A könyvet egy 1 Ft-os akció keretében vettem meg, ezen felül csupán a szállítási költséget kellett kifizetnem. A vásárláskor megadtam az e-mail címemet, amelyre elkezdtek jönni különféle hasznos tippek, és ajánlatok, pl.: meghívó rendezvényekre. Véleményem szerint Attila remek befektetést csinált azzal, hogy eladta „ezerszámra” 1 Ft-ért a könyvet, cserébe komplett e-mail listát, olvasótábort, és részben elkötelezett vásárlót szerzett. Érdemes mindenkinek elgondolkodni: vajon a saját iparágunkban hogyan lehetne hasonló dolgot kivitelezni?

Hátlap:

pongor-juhasz-attila-az-idomilliomos-vallalkozo-2

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!