Weboldal készítés referenciák

Kérem tekintse meg referenciáimat!
Ha a munkáimhoz hasonló színvonalú weboldalt szeretne, vegye fel velem a kapcsolatot ide kattintva, vagy hívjon a +36 (70) 623 8822 telefonszámon.

Remélem az alábbi weboldal készítés referenciáim elnyerik tetszését, és hamarosan megbízóim körében üdvözölhetem! Kérjen árajánlatot, minden kötelezettség nélkül!

Ügyfeleim mondták rólam: (mobilon a képes és videós referenciák alá ugrunk)
Szöveges – arcképes ajánlások

WordPress weboldal készítés referenciáim:

Több, mint 200 referencia, ~4 perces videón:

Az alábbi galéria képei kattintásra nagyban nézhetőek.

Újabb referenciák:

Korábbi referenciák:

Kiemelt weboldal készítés referenciáim:

 • https://olcsoweboldal.hu – Jelen weboldal, és a hozzátartozó blog, közel 910 cikkel.
 • https://wordpress.video.hu – WordPress weboldal készítés oktatás – online. Magyarország legrészletesebb WordPress oktatóanyaga, 600+ videóval, 990+ cikkel.
 • https://lovardakalauz.hu – Az oldalt egy éven keresztül üzemeltettem, célom az volt, hogy aki el akar kezdeni lovagolni, legyen számára egy hely, ahol az összes magyar lovas hely közül tud választani, valamint a fejlődéséhez nélkülözhetetlen cikkeket is tudjon olvasni.
 • https://100fekvotamasz.hu – Saját weboldal, de nem az én ötletem alapján. Az eredeti ötlet egy amerikai úriemberé, akivel felvettem a kapcsolatot, és megegyeztem vele, hogy megcsinálom az oldalát magyar nyelven. Sportmenedzseri végzettségemnek köszönhetően fontosnak tartom az egészséges életmódot és a sportot, ezért csináltam ezt a sportos oldalt a másik, lovas oldal után.

Kérjen árajánlatot most!

Ügyfeleim értékelése:

Nem kérdés, hogy Ádámot kérem fel, ha bármilyen fejlesztést szeretnék vagy a weboldallal kapcsolatos problémát, feladatot kell megoldani. Minden kérdésemre azonnal választ kapok, ha nem elérhető biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül visszahív. A munkáját határidőn belül, precízen oldja meg, ráadásul elképesztő végeredménnyel, mintha kimondatlanul is ismerné, hogy mit is szeretnék, mi a valódi célom. Kinéztem egy kinézetet amiről úgy gondoltam, hogy kifejezi azt, amit szeretnék érzékeltetni az oldalamra látogatókkal, ehelyett javasolt egy másik kinézetet, ami sokkal-de sokkal jobban kifejezte azt, amit akartam, amit belül éreztem. Külön nagy segítség a videós, gyakorlati útmutató, amit a munka végén kaptam meg. A végeredmény az elképzelésemet is felülmúlta.

Horváthné Radics Mónika, https://www.kismamatb.hu/

Németh Imre, Energy Belváros

„Cipőt a cipőboltból?” Ez a szlogen az én fiatalságom idején volt egy mindennapos reklámszlogen. Erre még visszatérnék. Elég későn érintett meg az informatika és az internet világa. Vállalkozóként rájöttem, hogy elkerülhetetlen és szükséges.

Elkezdtem különböző tanfolyamokat, beléptem rengeteg csoportba, hogy bővítsem az ismereteimet. Egy idő után rá kellett jöjjek, hogy ami most történik minden szinten, az „sufnituning”, mindenki elkezdett érteni mindenhez is. Ekkor találkoztam Ádám WordPress videók weboldalával, ahol megvettem az „életre szóló” előfizetést, ami szerintem segít a mindennapi munkában, hogy ne a „barkácsolós” szinten csináljam a dolgaimat.

Amikor elérkezett a weboldalunk teljes felújítása, már természetes lett, hogy Ádámhoz fordultam, amit nem bántam meg.

Az eltelt néhány év alatt csak pozitív véleményt tudok a munkájáról mondani. Gyors, precíz, profi, készséges szakembert ismertem meg benne, ráadásul türelmes is, és mindent elmagyaráz, ha kell, többször is. Megérte szerződést kötni Vele a karbantartási munkára is.

Itt térnék vissza a „cipőbolthoz”. Fontosnak tartom, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amihez ért (suszter, és az ő kaptafája).

Csak ajánlani tudom a munkáját mindenkinek.

Németh Imre, Energy Belváros

„Ádám munkájával rendkívüli módon meg vagyok elégedve. Hálás vagyok, mivel hihetetlen gyorsasággal történt a weboldal elkészítése. A munka során a kommunikáció folyamatos és nagyon részletes volt. A rengeteg kisegítő oktató videó nagyon hasznosnak bizonyul a tartalmak szerkesztéséhez. Mindent összevetve Ádám nagyon felkészült, és szakmailag kiválóra vizsgázott nálam. Nem is kérdés, hogy kivel fogom mostantól csináltatni a webes ügyeimet.”

Kelemen Zsolt, Kelemen Klíma

“Az eddigi együttműködéssel elégedett vagyok. Az eredeti weboldal már szinte teljesen átalakult, úgy kinézetben mint szövegben, de az alapokat Ádám tette le.

Bármilyen felmerülő problémával bármikor kereshetem, igazi szakemberként mindig tudja a megoldást.

Korrekt árak, gyors precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom.”

Hágen Zoltán, http://napelem-szereles.eu/

“Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásoddal. A weboldal ami csak elképzelés volt, hamar megvalósult precíz munkádnak köszönhetően. Cégünk forgalma nagy mértékben megnőtt, amióta beüzemelt a honlap. Bármilyen ötlet felmerült az oldal készítése során, te egytől-egyig megvalósítottad azokat. Ha legközelebb honlapra lesz szükségem, biztosan téged választalak.”

Csányi Zoltán, https://dobozgyartas.eu/

„Megbízható, korrekt, pontos. Röviden így jellemezném azt, ahogy Ádám végig dolgozott a weboldalamon. Nem volt olyan kérdés, amire órákon belül ne válaszolt volna. Ha hívtam, aznap biztosan visszahívott. Mindent határidőre – sőt inkább jóval előbb – teljesített. Ritka kincs egy ilyen üzleti partner!”

P. Gál Judit, coach, író, újságíró

“Szia Ádám!

Együttműködésünk a pulpitus.hu oldal készítése során leginkább korrektnek mondható. Szolgáltatásodat megbízhatóság és pontosság jellemezte, úgy vélem, az ár-értékarány tekintetében is jól vizsgázott. Külön említést érdemel a számos, laikus számára is érthető szakmai háttéranyag, mely sokat segített a felhasználói boldogulásban.

Összességében örülök a “találkozásnak” és megnyugtató a tudat, hogy az általad készített oldal esetleges problémáinak megoldásában mindig és időben számíthattam és remélhetőleg a jövőben is számíthatok gyors és profi segítségedre.

További sikeres ténykedést és további elégedett ügyfeleket kívánok!

Üdvözlettel,”

Kercsó Alpár, pulpitus.hu

Hosszú évekkel ezelőtt Ádámra bíztuk weboldalunk teljes körű megújulását, újragondolását. Mondhatjuk, hogy azóta is a legjobb kezekben van az oldal, mindig körültekintően, részletesen tájékoztat minket az aktuális frissítésekről, újításokról.

Emellett gyors a kommunikáció, segítőkész a hozzáállás. Nem volt még olyan kérés amiben ne találtunk volna közös megoldást.

Reméljük a jövőben is sokáig dolgozunk még együtt!”

Vasicza Péter, Nimród – Derringer Fegyverszaküzlet

„Ádám nagyon ügyes, pontos és segítőkész. Minden kérdésemre gyors választ kaptam. Ha valakinek nem volt még weboldala, akkor Ádámot nagyon-nagyon tudom ajánlani, mert mindenhez küld tájékoztatót. Ami nekem még nagyon tetszett, hogy a karbantartást is rábizhatom, így jó kezekben van az oldalam. Bátran keressétek ha a legjobbal akartok dolgozni! Köszönettel:”

Bakos Zoltán, Bakos autómentés

“Mindent Ádámról? Na jó, csak a munkájáról:

 • Hihetetlenül és megnyugtatóan profi. Türelmes, alapos és még kedves is közben.
 • Gyorsan és profin dolgozik, határidőket tartja, azonnal reagál mindenre.
 • A csaknem lehetetlenre is talál valami megoldást. Helyettem is gondolkodik, és felhívja a figyelmemet lehetőségekre.
 • Míg az oldalammal dolgozott, az volt az érzésem, csak ezzel foglalkozik, minden figyelmét erre a munkára irányítja.

Maximálisan segítőkész és támogató – nem tudom, mire mennék a házi-videói nélkül 🙂

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy 12 éve az első weboldalammal rátaláltam, és megnyugtat, hogy a jövőben is számíthatok rá.

Tiszta szívvel ajánlom!”

Szalai-Somodi Hajnalka, Bagatell Badacsony

“Kedves Ádám!

Tapasztalatom a szolgáltatásodról:

 • Nagyon gyorsan reagálsz a problémákra, kéréseimre. Ez egy online felületet üzemeltető megrendelőnek nagyon fontos szempont, mert itt sokszor nem várhat három napig egy feladat.
 • Megérted azt is, ha konyhanyelven kérek valamit. Ezzel sok időt spórolok, mert nem kell utánanéznem, mi is a neve annak, amit szeretnék, hiszen te így is felismered…
 • Persze ezen felül mindent rendben elvégzel, nyugodtan rád bízhatom a honlapot!

Üdvözlettel:”

Sárosdi Virág, https://gyereketeto.hu/

“A weboldal készítésének folyamata a megrendeléstől a kész weboldal átadásáig nagyon gyorsan lezajlott, miután a fontos kérdéseket átbeszéltük, rövid időn belül el is készült. Minden pont olyan lett, ahogy azt megbeszéltük, sőt, további javaslatokat tett a weboldal felépítését illetően. Ár/Érték arányban kiváló, nagyon segítőkész, nyugodtan lehet zargatni hozzá nem értő kérdésekkel. Én mindenképpen ajánlom, a későbbiekben is biztosan vele fogunk dolgozni!”

Abonyi Bálint, Lundaman Kft.

“Szia Ádám!

A weboldalunk fejlesztésével maximálisan elégedett vagyok!

Ádám részéről nagyon jó, – ügyfélbarát – magatartással és gyors problémamegoldó képességgel találkoztunk! Szolgáltatásai elérhető árkategóriában vannak!

Gyors, precíz előremutató gondolkodású a weboldal fejlesztésekor.

A felmerülő problémák megoldásában részt vesz, így közösen a megrendelővel tudják kialakítani a megfelelő koncepciót!

Nagyon hasznos a weboldal átadásakor személyre szabott videó a honlap kezeléséről!”

Orosz Ádám, aquafittbudapest.hu

“A honlapjaimon kellett kisebb javításokat végezned. Gyors árajánlatot, és rövid határidőt kaptam Tőled, ami meg is lepett. Más konkurenseid nem voltak, ilyen gyorsak, így ezentúl Veled dolgozom. Az elvégzett munkával is elégedett vagyok.”

Szabó Dénes – https://zarnyitas-ajtonyitas.hu/

“Maximálisan elégedettek vagyunk az igénybe vett szolgáltatással. A már meglévő oldalunkat szerettük volna keresőbaráttá tenni és ebben kértük Ádám segítségét. Profi munkát végzett az oldalon és ráadásul megfizethető áron. A videók nagyon sokat segítettek, pontosan és érthetően szemléltetve van benne minden és minden kérdésünkre választ kaptunk belőlük. Az blog fejlesztéséhez és a cikkek írásához is rengeteg segítséget kaptunk és ennek köszönhetően az oldalunk egyre jobb pozícióba kerül.

Köszönjük a precíz, lelkiismeretes és gyors munkát. Mindenkinek ajánlani fogjuk!”

Mikl Péter, https://etanus.hu/

“Köszönjük a gyors és precíz munkát. Pontosan azt kaptuk tőled, amit szerettünk volna és azokkal a feltételekkel, amiben az elején megállapodtunk. Mi elég jó közelítéssel tudtuk, hogy milyen tartalmat és milyen design-ba öntve szeretnénk megjeleníteni, neked pedig ezt tökéletesen sikerült az átadott információk alapján a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítani.

Szolgáltató cégként mi is törekszünk ügyfeleink maximális elégedettségére és együttműködésünk alapján nyugodtan kijelenthetjük, te pontosan ugyanezt a célt tartod szem előtt. Szakértelmed, lelkiismeretességed és megbízhatóságod figyelembe véve mi legközelebb is hozzád fogunk fordulni, illetve nyugodt lelkiismerettel tudjuk ugyanezt másoknak is ajánlani. Csak így tovább.”

Rakitovszky Norbert, IHFS Solution Kft.

“Kedves Ádám!

Nagyon rég óta próbálgattam összerakni egy WordPress weboldalt. “Hiszen a WordPress ingyenes, nem hinném, hogy ne tudnám megcsinálni. Nem lehet egy nagy ördöngösség” – gondoltam magamban.

Aztán amikor többszöri nekifutásra is beleszaladtam abba a csapdába, hogy nem tudtam eldönteni, hogy melyik sablon lenne nekem jó, melyik képgaléria, milyen biztonsági intézkedések kellenek ahhoz, hogy ne vagy csak kevésbé legyen sérülékeny az oldal, mitől lesz keresőbarát, stb…, ekkor kezdtem keresni a Google-on egy szakembert aki elkészíti nekem A tökéletes weboldalt.

Ekkor találtam Ádámra, akinek oldalát nézegetve elsőre is látszott, hogy ért hozzá. Kértem tőle egy ajánlatot ami nagyon-nagyon kedvező és precíz volt. Itt kezdődött az együttműködésünk.

Az árajánlatban leírt határidőtől egy nappal sem csúszott el, minden mozzanatot megbeszéltünk Skype-on, e-mailen.

Voltak kérdéseim, kéréseim amiket maradéktalanul kielégített. Sőt készített az én weboldalamhoz egy külön videót ami nagyon megkönnyíti a mindennapi teendőket, frissítéseket. Ádámot mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha szeretnéd, hogy neked is egy tökéletes, biztonságos, keresőbarát és testre szabott weboldalad legyen nagyon kedvező áron akkor mindenképp vedd fel Ádámmal a kapcsolat.

baráti üdvözlettel:”

Kovács Zsolt, https://filmkovacs.hu/

“Csak pozitívumokat tudok mondani az általad végzett munka minősége és a gyorsaságod tekintetében. Mindig segítőkész vagy, nagyon korrektnek ismerünk meg. A profizmusod sem kérdéses, minden problémánkra találsz megoldást. Az alkalmanként küldött információs anyagok is nagy hasznunkra van mindig. Köszönjük.”

Kiss Melinda, http://madeinheaven.hu

“Ez egy profi munka volt. Köszönöm szépen! Remélem, hogy jövőben is hozzád fordulhatok a szakmai tanácsért. Figyelembe veszem az értékes tanácsaid is alkalmazom a leírtakat.”

Jelena Merkurjeva

 • “a szolgáltatás teljesen transzparens, pontosan tudható, mit nyújt a szolgáltató
 • korrekt, jól érthető információk
 • pontos, mindig határidőre történő teljesítés
 • versenyképes árak

Összességében: nagyon korrekt, átlátható a szolgáltatás, a pénzemért azt kaptam, amiben előzetesen megállapodtunk. Köszönet érte!”

Fenichel Éva

“Én és a Főnökeim is nagyon meg vannak/voltak elégedve veled is és a munkáddal is.

Megrendelésünk után azonnal szinte nekiláttál a kért weblap létrehozásának. Így a vártnál gyorsabban el is készült a kért weblapunk. Minden elképzelésünket úgy oldottad meg ahogy szerettük volna. A weboldal szerkesztésénél ha problémába ütköztem azonnal álltál rendelkezésemre. Ha még 1x kellene weboldalt készíttetnünk újból téged választanánk!

Még egyszer Köszönöm a Munkád!”

Petrik Pálné, http://petrikmeh.hu/

“Amikor először beszéltünk arról, hogy a weboldal milyen legyen, hogyan építsd fel, akkor nemigen tudtam megfogalmazni, ebben korrektül segítettél.

A kérdéseidből rögtön látszott, hogy komoly tudás áll a háttérben. Emiatt is ajánlottalak már több ismerősömnek is.

Amikor a határidőről beszéltünk, nem ígértél olyat, amit nem tudsz majd betartani.

A weboldal végül, ha jól emlékszem 1 héttel hamarabb lett kész, mint ahogy azt megbeszéltük.
Az ígért támogatást korrektül megkaptam/kapom tőled, nincs telefon kikapcsolás, hívás elutasítás, stb., e-mailben is hamar kaptam válaszokat a kérdéseimre.”

Papp Géza e.v., https://servicetech.hu/

2014. augusztus (1. weboldal): “Ádám profi módon tartja rendben a rábízott feladatokat. Jobban tudja, hogy mit kérünk tőle, mint mi magunk. De lehet, hogy gondolatolvasó. (-: Az általa küldött megoldások érthetőek, jól követhetőek és hosszútávon felhasználhatóak. Üdv., további jó munkát!”

2020. április (2. weboldal): “Előzetes pozitív tapasztalataink alapján nem volt kérdés, hogy Ádámmal nem csak egyszer fogunk együtt dolgozni. A feladatok megoldásánál mindig valódi együttműködés történik, az igényeket pontosan teljesíti és remek ötleteket hoz a megoldáshoz. Hihetetlen tempóban, felesleges körök és mellébeszélés nélkül, az igazi feladatra fókuszálva oldja meg a kéréseket, sőt, néha szerintem gondolatolvasást is bevet. (-:

Nagyon tetszik, hogy jól felépített, pontos és átlátható tervezés alapján dolgozik, amit maradéktalanul be is tart. A második honlapunk létrehozásánál már tudtam, hogy mire számítsak – és ez a biztonságérzet Ádámmal együtt nagy kincs. Üdvözlettel:”

Boda Györgyi, Studium Nyelviskola és Oktatási Központ

“Köszönöm a gyors, dinamikus munkát amivel 4 nap alatt elkészítetted a cég weboldalát. Külön köszönöm a precíz, szájbarágós – sok mindenki ezt igényli – leírást, videókat és dokumentációt amit mellékeltél az oldal könnyű szerkeszthetőségéhez és használatához, nagyon nagy segítség lesz a későbbiekben.”

Sebestyén Imre, electrica.hu

“Lassan másfél éve dolgozom a vállalkozás weboldalán teljesen amatőrként. Sok weblapszerkesztővel vettem már fel a kapcsolatot, de sajnos nem mindig kaptam megfelelő segítséget. Azért javaslom mindenkinek a szolgáltatását, mert borzasztóan sok hasznos tanáccsal lát el és ezt nem csak elmondja, hanem meg is mutatja, hogy kell elvégezni a weboldalon.  Bármilyen problémám volt, rendkívül rövid időn belül kaptam választ tőle, ezáltal az én munkám tempója sem lassult. Precíz, színvonalas munkát ad ki a kezéből, amihez rengeteg videó és leírás párosul segítségként egy amatőrnek.

Másfél év hosszadalmas munkája kezd célba érni az ő segítségével, amitől nagyon boldogok vagyunk.

Még egyszer köszönjük!”

Salánki Petra, Sympack csomagolás és raktártechnika

“Régi weboldalam számomra kedvelt, egyszerűen kezelhető sablonnal volt. Az újabb kinézetre való váltást „megoldotta” a WP 5.0-ra történő fejlesztése. Végkép elavult honlapom. Ádám könyve „A sikeres online vállalkozás építőelemei” hatalmas segítséget jelentett a honlap készítés módszerének megismerésében. Újraolvastam a könyvet és meghatároztam saját koncepciómat.

Ádám pontosan jelentkezett a munka elvégzésére. Segített a kinézet kiválasztásánál, jó döntés született. Telefonos konzultáció során sikerült minden lényeges kérdést, kérést, elképzelést egyeztetni. A munka megkezdését követően igyekeztem gyorsan reagálni a feltett kérdésekre, észrevételekre.  E csapatmunka eredményeként 2 (!) nap alatt elkészült új honlapom a vállalkozás 25 éves születésnapjára. Az Ádámtól kapott videók, mely a szerkesztést, illetve a honlap működését ismerteti részletes, már „csak” meg kell tanulnom és alkalmaznom. Sok-sok kollégának ezúton is ajánlom munkáját!”

Szurovecz János, Semiramis kertközpont

“Köszönöm a munkádat. Egyik régi kollégám ajánlott, így én már nem is keresgéltem a “neten”, minden úgy történt ahogy azt előzetesen elmondta nekem. Gördülékeny, rugalmas, kérdéseimre azonnal választ kaptam. Másoknak is ajánlani tudom.”

Lelkes György, lelkeskert.hu

“Ádámot hosszas keresés, sok más szolgáltatótól való ajánlatkérés után találtam. Mindenhol hosszas várólista, drága szolgáltatásokkal szembesültem, már éppen lemondtam, hogy valaha olyan honlapon lesz annyira gyorsan, amennyire én szeretném, mígnem megtaláltam Ádámot. Gyorsan reagált minden kérésemre, kérdésemre, mindent alaposan elmagyarázott a számomra. Csak ajánlani tudom annak, aki gyorsan és reális áron szeretne weblapot magának. Biztosan Őt fogjuk keresni, ha szükségünk lesz újabb weboldalra!”

Vocskó Annamária, Annamaria Photograpy

Ügyfeleim mondták rólam:

Ádám egy rendkívül gyors, alapos, segítőkész és korrekt szakember, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! Már az első pillanatban tudtam, hogy a weboldalam jó kezekben lesz nála. Minden kérésemre, kérdésemre szinte azonnal választ kaptam, ez a gyorsaság minden képzeletemet felülmúlta. Az oldalam 11 nap alatt készült el, 10 nappal a végső határidő előtt.

Ez azonban még nem minden – Ádám rengeteg szakirodalommal és oktató videóval könnyíti meg az ember dolgát, még blogolási ötleteket is küldött, aminek külön nagyon örültem. A WordPress weboldalak nagy előnye, hogy utána én is tudom szerkeszteni az oldalt. Hozzátenném, hogy én egy informatikai analfabéta vagyok, de ezek a részletes videók egy amatőrnek is lehetővé teszik a weboldal kezelését. Ha újra segítségre lesz szükségem, biztosan Ádámhoz fogok fordulni.

Németh Ágnes, https://nemethagnescoaching.hu/

Sokszor azért csinál valamit saját maga az ember, mert nem talál megfelelő szakembert aki szívvel-lélekkel, és nem utolsó sorban türelemmel végzi el az adott munkafeladatot. Ez nálunk is így volt, míg sok haszontalan próbálkozás után nem találtam Ádám-ra.

Ő az a fajta szakember aki nem csak megcsinál valamit, hanem meghallja a megrendelő kéréseit, nem feltétlen a legegyszerűbb utat keresve, azért, hogy kipipálhasson valamit. Ádám tematikusan, gyorsan dolgozik, ugyanakkor nagyon komolyan veszi a legapróbb feladatot is. Eddig a hosszú évek alatt több weboldalt is készített nekünk, melyeket utána ö is tart karban, amellyel mindig 100%-osan meg vagyunk elégedve. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Ádám-ot, 5 csillagot érdemel!

Král András, ABN® – Autóbehozatal Németországból

Ádámot már évekkel ezelőtt megtaláltam az interneten, és már akkor is feltűnt, hogy amellett, hogy elkészít egy weblapot, igyekszik a tudását is átadni az ügyfeleinek. Már akkor szimpatikus volt ez a hozzáállás, sőt ár-érték arányban a tudásanyaggal együtt biztos, hogy a piac egyik legjobb szakembere.

Végtelenül segítőkész volt a munka során végig, rendkívül gyorsan és precízen dolgozik. Majdnem 3 héttel a megbeszélt határidő előtt átadta a kész weblapot és a kapcsolódó anyagokat, felgyorsítva így az én munkámat is.

Fontos szempont nála, hogy ügyfelei később nélküle is boldoguljanak alap szinten a weblap szerkesztésében, ami még inkább vonzóvá teszi a szolgáltatását. Minden olyan információt megkaptam tőle, amivel már magabiztosan kezelem én is a saját oldalamat és a jogi előírásoknak is meg tudok felelni.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki ár-érték arányban minőségi weblapot szeretne és precíz, pontos munkát vár el a készítőtől!

Pintér-Szabó Eszter, https://newstartcoaching.hu/

Az Ádámmal folytatott együttműködés gördülékeny és lézer pontos. Nemcsak árban adta a legkedvezőbb ajánlatot, de határidőben és a megvalósításban is a legjobb volt. Pontosan és érthetően kommunikál, sokkal többet teljesít, mint az elvárás. Jóval a vállalt határidő előtt átadta a honlapot, a kért változtatásokat megvalósította. Már most tudom, hogy több projekten fogunk még együtt dolgozni. Bátran ajánlom.

Siposs Levente, https://hoszigetelesszakerto.hu/

Udvardy Balázs

“Céges honlapunk megújításának szándékával bolyongtam az interneten, mikor Ádám honlapjára rátaláltam. Beleolvastam, megnéztem pár referenciát. Szimpatikusnak találtam, ezért ajánlatot kértem, amire másnap válasz érkezett: sajnos nincs szabad kapacitása, de jelentkezik, amint lesz! Puff neki, udvariasan leráztak – gondoltam. Jó pár héttel később ismét e-mail jött: most lenne lehetőség együttműködésre. Felvettük a kapcsolatot, megbeszéltük, hogy mi mit keresünk és Ő mit tud ajánlani. És pár hét után már az új tárhelyen üzemelt a SEO optimalizált weblapunk, melynek végre MINDEN részéhez hozzáférek. A munka során kérdéseimre általában órákon belül választ kaptam, nagyjából így képzeli el az ember a jó munkakapcsolatot. Nem bántam meg, hogy Szűcs Ádámot választottam, s jó szívvel fogom ajánlani azoknak, akik a tanácsomat kérik hasonló problémájuk megoldásához.”

Udvardy Balázs, https://fogtunderek.hu

dr-bagocs-andrea

“Szerettem volna egy szép, használható, praktikus weboldalt, amit a későbbiekben én is képes leszek kezelni, csinosítgatni… Nagy szerencsémre rátaláltam Ádámra, aki mindezt gyorsan, precízen, maximális türelemmel és segítőkészséggel elkészítette nekem. A legjobb választás volt! Minden megbeszélésünket, határidőt, kérésemet 100%-osan figyelembe vett, kérdéseimre gyakorlatilag minden esetben azonnal válaszolt. Megbízható, korrekt, fantasztikus szakembernek tartom és mindenkinek meleg szívvel csak ajánlani tudom, biztos nem fog csalódni!”

Dr. Bagócs Andrea, Lóspecialista

kovacsi-ozorai-szilvia

“Ádám egy igazi áldás! Pontossága, szakértelme, precizitása és az e mellé járó végtelen kedvessége és türelme az egyik legjobb szakemberré teszi ma Magyarországon! Nincs olyan időszak, amikor ne hívhatnám fel, ha kérdésem van, és ami a legfontosabb: nincs olyan kérésem, amit ne tudna megoldani. Bizalommal számíthattam rá mindig, és bár tudom, hogy párhuzamosan több weboldallal is foglalkozik egyszerre, nekem mindig az volt az érzésem, hogy csak az én projektemmel törődik, és biztos vagyok benne, hogy a többi ügyfele is pontosan így érzett eközben. Gyorsan, precízen és körültekintően végzi a munkáját. Ha olyan kérésem van hozzá, mely nem kapcsolódik közvetlenül a szaktudásához, nem rest utána nézni, és megtalálni a legjobb megoldásokat és ötleteket. Nem is jöhet szóba más szakember a jövőben!”

Kovacsik-Ozorai Szilvia, kovacsik.hu

Lajos Antal

“Jó tudni azt ,hogy Te is egy igaz ember vagy. Nagyon örülök, hogy egy korrekt és becsületes fiatal vállalkozót ismerhettem meg személyedben.

A kimagasló emberi jó tulajdonságod mellett a szakmai tudásod, valami elképesztően fantasztikus dolog, szinte felfoghatatlan gyorsasággal oldod meg az újabbnál újabb élethelyzeteket, feladatokat, amit kértem Tőled.

Hálásan köszönöm Ádám a munkádat és azt az emberi hozzáállást, amit tapasztalhattam az együttműködésünk alkalmával.

Így tovább!

Baráti üdvözlettel:”

Kovács István, KIB Ingatlan Kft.

Lajos Antal

“Ádám egy nagyon jól átgondolt, precíz, jól felépített módszerrel dolgozik, ami azt eredményezi, hogy garantáltan jó minőségben, határidőre készít el mindent. Maximálisan figyelembe veszi a megrendelő egyedi igényeit is, ami az én esetemben nem volt egyszerű, de ennek ellenére sikerült. Bármilyen kérdésre rövid időn belül válaszolt és kifejezetten türelmes volt abban az esetben is, ha olyan kérdéssel kerestem amiről később kiderült, hogy megkaptam volna rá a választ ha előtte megnézem az összes tájékoztató videót. A WordPress kicsit más hozzáállást igényel, mint az egyéb honlapszerkesztők de miután alaposabban megismeri az ember, azt követően jól használható. Abban, hogy valóban megismerhessük a program használatát, nagyon sokat segít, hogy Ádám rengeteg oktatóanyagot mellékel a honlaphoz, ami lehetővé teszi, hogy a későbbiekben bárki önállóan módosíthassa az elkészült weboldalt. Megítélésem szerint Ádám a szakterületén az egyik legfelkészültebb szakember Magyarországon.”

Lajos Antal, www.atudatalattikontroll.com

Zöld Panna

“Nagyon örülök, hogy Ádámot választottam a weboldalam elkészítéséhez. Hihetetlenül profi, türelmes, gyors és megbízható. Egyáltalán nem értettem ehhez az „egészhez”, de nagyon segítőkészen és türelmesen elmagyarázott mindent, akkor is ha hülyeséget kérdeztem vagy akartam…. Minden segítséget megkaptam tőle ahhoz, hogy az oldal birtokba vétele után magam is boldoguljak a feladatokkal. Alapos, részletekbe menő, de mégis rövid és érthető útmutatást kaptam útravalóul egy külön videóban, amire nem is számítottam. Ja, és a weboldalam pont olyan lett, amilyennek szerettem volna! Köszönöm és bátran ajánlom mindenkinek!”

Zöld Panna, https://kukamuvek.hu

Veresné Rauscher Judit

“Szerettem volna a cégem honlapját átalakítani, amihez szerencsére megtaláltam Ádámot egy blog író tanfolyamon, amelyen ő volt az egyik előadó.

Gyorsan, precízen alakította át a korábbi weboldalamat egy frissebb kinézetűre.

A munkamódszere kidolgozott, praktikus és a kinézetre vonatkozó igényeimre gyakorlatilag pár szóból ráérzett. Munkája rendkívül gyors volt, 9 napon belül mindennel végzett. Számomra legfontosabb, hogy az oldalt akár magam is szerkeszthetem, módosíthatom a kialakított kereteken belül. Az ehhez kapott oktató videók – főleg az oldalra szabott változat – segítség, ha elbizonytalanodom valamiben. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek! És én is hozzá fogok fordulni további weboldalaim kapcsán!”

Veresné Rauscher Judit, flamella.hu

maczko-krisztian

“Kedves Ádám!

Mindenben elégedett vagyok a munkáddal, gyorsan intézted a dolgokat, bőséges leírást kaptam azokról a dolgokról, amelyekkel laikusként nem voltam tisztában, de a honlap-üzemeltetés során tudom kell.

Egyedül akkor voltam meglőve, amikor el voltak rejtve a menüpontok és nem tudtam mit csinálni, de azt is gyorsan megoldottad és immár elérhetőek a funkciók. Külön öröm, hogy a biztonsággal is foglalkoztál – mint kiderült – ezért nem láttam az elveszettnek hitt menüpontokat.

Más projektemhez is téged választalak.”

Maczkó Krisztián

galgoczi-imrich

“A Szűcs Ádám által képviselt https://olcsoweboldal.hu WordPress weboldal készítés számomra teljes elégedettséget nyújtó szolgáltatást jelent a mai napig.

Ezt a tapasztalatom csak fokozza az a tény, hogy az weboldalam nem magyar nyelven készítette, és tudott segíteni olyan esetekben is, amikor más szolgáltatóknak csak magyarázkodásra tellett. Ádám jellemzői: amit ígér, maradéktalanul betartja, pontos, következetes, gyors, hozzáértő, egyszóval profi szakember.”

Galgóczi Imre, http://www.paleolit.sk/

elek-eva

“Működő honlapunkat szerettük volna bővíteni újabb honlapokkal, különböző célcsoportok szerint. Természetesen először az eredeti honlapunk készítőjétől kértünk árajánlatot, de a nevetségesen nagy összeg hallatán letettünk szándékunkról. A honlap készítés gondolata azonban bevésődött agyunkba, így arra gondoltunk, beiratkozom egy tanfolyamra és megtanulom a honlap készítés csínját-bínját.

Ekkor találtuk meg Ádám honlapját, ami első olvasásra levett a lábunkról. „Honlapot olcsón, gyorsan? Rengeteg tanulmány, cikk és oktató videó… Ez a gyerek érti a dolgát!” – gondoltuk! „Ha pedig tévedünk, nem bukhatunk sokat… Próba-szerencse!”

Aztán jött az első skype konzultáció, amikor végérvényesen kiderült számunkra, hogy Ádám szuper hatékony! Másnapra már megvolt a domain regisztráció, és már meg is beszéltük az időpontot, amikor összerakjuk a honlapot.

dobak-zsolt

Az legelső honlapunknál – amit nem Ádám készített! – a határidőkkel rengeteg problémánk volt, de laikusként elhittük, hogy ez egy időigényes folyamat. Ádám munkatempóját figyelve rá kellett jönnünk, hogy bizony csúnyán átvágtak minket korábban a kiszámlázott munkaidőkkel, mert Ádám rendkívül gyorsan és hatékonyan dolgozik.

Azóta már két honlapot készített nekünk és tervbe van a 3. honlap. Az idő közben felmerülő problémáinkat megírjuk Ádámnak és 10 perc, negyed óra múlva jön Ádámtól a válasz, hogy „KÉSZ”!

Vendéglátósként számunkra nagyon fontos a rugalmasság, ezért talán a legelején furcsa volt, hogy Ádám pontosan – számunkra mereven – betartja a konzultációk időpontját, nincs kegyelem, ha megcsúsztál, lecsúsztál, de mára már pontosan tudjuk, hogy ettől a következetességtől és precizitástól olyan hatékony a mi Ádámunk! (-:

Csak ajánlani tudjuk!”

Elek Éva, Dobák Zsolt, disznovagas-disznotor.hu & rendezvenyhelyszin-cegeknek.hu

Majer Nándor

“Ádámmal több alkalommal is találkoztam már, konzultáció keretében kértem tőle WordPress oktatást. Soha nem késett, a tudást közérthetően és türelmesen adta át. A WordPress oktatóvideókat is megvettem, már csak idő kellene a nézéséhez. Egyébként a konzultációs órák után magam is felépítettem egy WordPress oldalt a nulláról, ennek ellenére a főoldalam WP alapokra való átültetésével Ádámot bíztam meg. Az elkészült felület és tartalom teljesen kielégíti az elvárásaimat. Több olyan ügyben is segítségemre volt, mely nem tartozott szorosan a vállalásához. Az elkészült weboldalhoz videós segítséget kaptam, továbbá rendszerezve megkaptam a mentéseket stb. Ádámra egyébként is jellemző, hogy precízen táblázatban kezel minden feladatot. Nem jellemző rá a “jaa ez kimaradt, jaa ezt elfelejtettem” szemlélet. Nagyon korrekt! Ha WordPress, akkor Szűcs Ádám!”

Majer Nándor, https://agrohydro.hu/

solyom-agnes

“Valamikor 2013. végén, teljesen kezdőként álltam neki a honlapkészítésnek. Küzdöttem egy darabig, majd eljött az a pillanat, amikor bedobtam a törülközőt: beláttam, hogy szakemberhez kell fordulnom. Szerencsémre Ádámra bukkantam, aki végtelen türelemmel hallgatta és válaszolta meg szintén végtelen mennyiségűnek tűnő kérdéseimet. Rövid, közérthető magyarázatai segítségével végül beletanultam a honlap kezelésébe, és ha mégis problémám támadna, ő azonnal válaszol és mindig megtalálja a megoldást. Ezúton is köszönöm, Ádám!”

Sólyom Ágneshttp://parharmonia.hu/

szendrodi-nagy-andrea

“Köszönöm az együttműködést és a rugalmasságot, amivel a weboldalamat építetted. Kitűnően működik, és beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A férjem is elégedett a veled való együttműködéssel annak ellenére, hogy nem beszéltek egy nyelvet.

Sokat tanultam a veled való kapcsolatomból, amiért szintén hálás vagyok.

Minden jót kívánok!”

Szendrődi-Nagy Andrea, otiolum.ch

Papp Katalin

“Nagyon örülök, hogy veled készíttettem a weblapomat! A munkáddal tökéletesen elégedett vagyok. Nem kell egy laikusnak sem szégyenkeznie ha nem ért valamit. Azon vagy, hogy mindenkinek érthető formában elmagyarázd a weboldal kezelését és ezzel segítsd a jövőbeni munkáját. Látszik, hogy “szerelmes” vagy a munkádba, ezért vagy ilyen profi és gyors. Mindenkinek ajánlani foglak! További sok sikert kívánok!”

Papp Katalin, ajandekgyorsan.hu

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

“Ezúton szeretném megköszönni a profi munkádat és hogy ilyen gyorsan ilyen szép oldalt hoztál nekem össze. Köszönöm, hogy minden kérdésemre villámgyorsan válaszoltál és segítettél, ha problémám akadt. Sok sikert a továbbiakban! Biztosan keresni foglak majd a további projektjeim miatt is.”

Balázs-Szűcs Zsuzsanna, legszebbeskuvo.hu

bode-nora

“Ádám nagyon profi! Gyorsan és jól old meg minden feladatot, ért ahhoz amit csinál!”

Böde Nóra, aquanaut.hu

dr. Csaba, Anna-Mária

“Segítőkész, érthető magyarázatokat kaptam a kérdéseinkre, problémáinkra a megállapodást megelőző beszélgetések során. A szerződéskötés után gyorsan elkészült a munka, számomra megnyugtató volt, hogy végig kapcsolatban voltunk. A megújult weboldal korszerű, szép, felhasználóbarát lett, remélem, könnyen eligazodnak rajta a vevőink. Használható ötleteket is kaptam a további eredményesebb munkavégzéshez.”

dr. Csaba, Anna-Mária, https://www.surf.hu/

hagen-zoltan

“Nem keresgéltem sokáig, rögtön rátaláltam Ádámra. Megnéztem pár referenciáját és tudtam, hogy Ő kell nekem. Ajánlatot kértem tőle, még betegen is válaszolt a kérdéseimre. Aztán felpörögtek az események, feladatok és már készen is lett a cégem honlapja. Olyan kérdéseket tett fel amit nem is tudtam, hogy kell egy honlap létrehozásához, de a nagy türelmével mindig vitt előre magával a közös munkában. Videói nagyon sokat segítettek nekem mint laikusnak. Megbízható, korrekt, szakembernek tartom és mindenkinek meleg szívvel csak ajánlani tudom, biztos nem fog csalódni!

Király Zsolt e.v., https://savikiraly.hu

“Ezúton köszönjük a munkáját, mellyel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Az Ön szakértelme, precizitása és türelme példaértékű! A legjobb szakembert találtuk meg az Ön személyében a weboldalunk készítéséhez!”

Veres Mónika, VIR-SUG 2005 Kft.