Könyvírás: az ötlettől a kész könyv értékesítéséig

Hogyan adtam ki a saját könyvemet magánkiadásban? Útmutató A-tól Z-ig.

A saját könyv írását körüllengő mítosz ellenére nem egy túlságosan bonyolult feladat. Csak ismerni kell a megfelelő lépéseket, és ezek optimális sorrendjét, illetve a buktatókat, és ezek elkerülésének módját. Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog!

A teljes könyvírási munkafolyamatot (pl.: tervezés, ötletelés, könyvírás, tördelés, lektorálás, hibajavítás, borítóterv, nyomdakeresés, marketing, értékesítés, logisztika, stb.) dokumentáltam, ebből született ez az e-könyv. Minden szükséges, és elvégzett feladatot leírtam, amely ahhoz vezetett, hogy „pillanatok alatt” a kezembe vehettem a saját könyvemet.

Konkrét számokkal, összegekkel, mellébeszélés nélkül mutatom be, hogy pontosan milyen lépéseken kell végigmenned, ha te is szeretnél egy saját könyvet, és mindezt hogyan tudod idő- és költséghatékonyan (azt is levezetem az e-könyvben, hogyan spóroltam összesen több, mint 700 000 Ft-ot a könyv kézhezvételéig) megvalósítani.

Tartalomjegyzék Megnéznéd, hogy miről szól az e-könyv? Részletes tartalomjegyzéket >> ide kattintva << tudsz letölteni.

Mire kapsz választ a könyvből?

 • Miért írj saját könyvet?
 • Miért papírkönyvet adj ki az elektronikus helyett?
 • Miért magánkiadásban add ki?
 • A legnépszerűbb aggályok és tévhitek, valamint ezek cáfolata.
 • Hogyan csökkentsd akár százezrekkel a kiadási költségeket?
 • Mik a könyvírás lépései?
 • Hogyan oszd be az idődet? Mire mennyi időt számolj?
 • Hogyan válassz címet?
 • Hogyan árazd, és értékesítsd a könyvet?
 • A leghasznosabb eszközök könyvíráshoz.

Terjedelem: 89 oldal
Formátum: PDF fájl, A5 méret

“Ha azt gondolod, hogy képes vagy rá, vagy ha azt gondolod, hogy nem, mindkét esetben valószínűleg igazad lesz.”

Henry Ford

Kinek ajánlom ezt az e-könyvet?

 • Azoknak, akik még csak álmodoznak egy saját könyvről.
 • Azoknak, akik már belevágtak a saját könyvükbe, de túl sok akadályba, és kérdésbe ütköztek.
 • Azoknak, akik már megírták a saját könyvüket, és szeretnének tippeket kapni a nyomdaválasztáshoz, értékesítéshez.

Mennyibe kerül?

A könyv ára: 4 000 Ft.

Miért hallgass rám? Ki az a Szűcs Ádám?

2018-ban, csupán ~225 munkaóra után a kezembe vehettem életem első, 312 oldalas könyvét, és létrehoztam a rendszert, amelyben már csak a rendelések postázásával kell foglalkoznom. És nem csak ez fért bele ebbe az időbe, hanem az is, hogy ezt a 89 oldalas e-könyvet is megírjam és tördeljem. Tehát lényegében több, mint 400 oldalt írtam, alig ~225 munkaóra alatt, úgy, hogy mellette minden más, könyvíráshoz tartozó tevékenységgel is végeztem.

A fenti folyamatot végigdokumentáltam, és a tapasztalataimat adom át az e-könyvben.

Tettem mindezt úgy, hogy az iskolában soha nem szerettem az irodalomórákat, mert 100%-ig reál beállítottságú vagyok. Biztos arra gondolsz, hogy a tördelés miatt lett 312 oldal a könyvem. Nem a képek és sortáv miatt lett ekkora a terjedelem, ugyanis a könyvben nincs kép, és 11,5 betűmérettel, valamint 1x-es sortávval lett tördelve.

Webfejlesztőként elért főbb eredményeim (kattints, ha érdekel!)

17 éves online marketing tapasztalattal, illetve közel 510 weboldal elkészítésével a hátam mögött kijelenthetem, hogy nagy tapasztalattal rendelkező szakember vagyok a weboldal készítés, látogatottság növelés és keresőoptimalizálás terén.

Évek óta annyi érdeklődőt “termel” a vállalkozásom (mindenfajta fizetett hirdetés és kapcsolati tőke nélkül), hogy sokszor csak várólista alapján tudom őket kiszolgálni. Mindezen eredményeket csak tudatos vállalkozásfejlesztéssel, illetve szisztematikus önfejlesztéssel tudtam elérni. A tapasztalataimból szeretnék visszaadni első könyvem vállalkozás- és vállalkozófejlesztés fejezeteiben leírtakkal.

Két szakmai blogomon 1900+ cikkben és videóban osztom meg a tapasztalataimat és tudásomat, amelyeket havonta több ezer olvasó böngész. 12,5 éve személyesen és online módon is tanítom a weboldal készítés és a keresőoptimalizálás mikéntjét. A nevemhez köthető Magyarország egyik legrészletesebb WordPress videós oktatóanyaga is.

1100+ ügyfél

1900+ blog cikk

510+ elkészített weboldal

17 év tapasztalat

Bónuszok

 • A könyv ellenértéke – a vásárlástól számított 12 hónapig – 100%-ig levásárolható a WordPress videók weboldalon található tagságokra (kivéve akciós ajánlatok).
 • 137 weboldal készítés hiba tanulmány.
 • 30+1 kérdés és válasz a WordPress-ről.

E-könyv megrendelése

  Neved:

  E-mail címed:

  Telefonszámod:

  Számlázási neved (magyar vállalkozásnév, vagy a saját neved):

  Magyarországi számlázási címed:

  (külföldi számlázási névre és címre nem tudok számlát kiállítani)

  Adószám:

  Ha NEM magánszemélyként rendelsz, akkor KÖTELEZŐ!

  A megrendelés elküldésével hozzájárulok az adatvédelmi tájékoztató szerinti adatkezeléshez, valamint elfogadom a szerződési feltételeket.

  Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérem hívjon a +36 70 623 8822-es számon vagy írjon az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

  A megrendelésed – a megrendelés sikerességének visszaigazolása esetén – elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollevők között kötött szerződéseknek minősül. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és továbbításával Szűcs Ádám egyéni vállalkozóval kötötted. Megrendelésedet – a teljesítés megkezdése előtt – 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatod írásban, az info@szucsadam.hu címre küldött e-mailben. Megrendelő az e-könyv megrendelésével egy időben kifejezetten kéri és beleegyezését adja, hogy Vállalkozó a megrendelt e-könyv pénzügyi ellenértékének jóváírását követően haladéktalanul küldje (ez a teljesítés megkezdése) a megrendelt e-könyvet, e-mailben. A teljesítés megkezdése után – a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontja alapján – az elállási és felmondási jog nem gyakorolható.

  Mi fog történni megrendelés után?

  Visszaigazolás és díjbekérő
  A megadott e-mail címedre küldök egy visszaigazolást és díjbekérőt.

  Pénzügyi teljesítés
  Kérlek utald el a díjbekérőn szereplő összeget az ott megadott bankszámlaszámomra.

  Számlázás
  E-számlát küldök a megrendelésről, a megadott e-mail címedre.

  E-könyv elküldése
  Az e-könyv árának beérkezését követően 1-2 munkanapon belül elküldöm e-mailben az e-könyvet.

  Kérdésed van a megrendelés előtt?

  Vedd fel velem a kapcsolatot:
  Tel.: +36 70 623 8822
  E-mail: info@szucsadam.hu