100%-os elérés Facebook-on és YouTube-on

100%-os elérés nem lehetséges. De a számokon lehet javítani! Akinek van Facebook oldala és/vagy YouTube csatornája, bizonyára elkeserítőnek tartja, hogy a lájkolóihoz/feliratkozóihoz csupán 10-30%-os arányban jut el a megosztása, illetve új videóinak a megjelenése. Van “gyógyír” a jelenségre! Igaz, soha nem lehet 100%-os elérésünk, de a kezdő arányon sokat javíthatunk.

Facebook-os megoldás

A lájkolókat meg kell kérni arra, hogy az oldal kedvelése után, a “Követem” gomb alatt kattintson a “Megjelenés elsőként” gombra, így a hírfolyama legtetején lesz minden bejegyzésünk. Az értesítések résznél pedig rá kell venni arra, hogy az összeset bekapcsolja, ezt a (2)-es jellel jelölt résznél tudja megtenni. Így külön “földgömbös” értesítést fog kapni az újdonságainkról az, aki ezt az opciót beállította.

Mit kell tenni a YouTube-on?

Nem elég, hogy feliratkoznak az érdeklődők a csatornára, még az ún. “csengőt” is meg kell nyomniuk. Ez azt eredményezi, hogy az új videónkról a YouTube felső részén lesz egy értesítő, illetve minden feltöltésről egy e-mailt is kap az ilyen módon feliratkozott nézőnk.Ennyi, meg is vagyunk! Ha a fenti lépésekre ráveszi a lájkolóit, és/vagy nézőit, sokkal nagyobb arányban tud profitálni a Facebook-ből és a YouTube-ról!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

Szólj hozzá!