Törölhetetlen fájlok törlése Windows alatt

Időről-időre belefutok olyan problémába, hogy egy-egy mappát/fájlt nem tudok törölni a számítógépemről. Egyes esetekben segít a gép újraindítása, de sajnos sokszor nem. Erre kerestem megoldást, és meglepően egyszerű törölni ezeket a mappákat/fájlokat!

Bosszantó, nem?
Bosszantó, nem?

Keresgélés közben rábukkantam a LockHunter nevű programra, ami pillanatok alatt törli az eddig törölhetetlennek hitt fájlokat.

Letöltés:
Innen lehet letölteni

Telepítés után meg kell keresni a “törölhetetlen” mappát, majd jobb egérgombot kell rajta nyomni, és a “What is locking this folder?” menüt kell választani. Majd a megjelenő ablakban a Delete it gombot kell megnyomni! Készen is vagyunk!

torolhetetlen2

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

“Törölhetetlen fájlok törlése Windows alatt” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Kedves Ádám!
  Régóta szenvedek már egy mappával ami az asztalomon éktelenkedik, benne egy túl hosszú nevű file. Sajnos egyszerűen képtelen vagyok letörölni, átnevezni, stb. Már körbejártam az egész netet, de senki nem tud mondani olyan progit ami valóban működik. A Te általad ajánlott sem sajna.

  Szilvia

 2. Kedves Szilvia!

  Sajnos látatlanban nincs más ötletem (illetve sajnos nem is ez a szakterületem).

  Amit esetleg tudok javasolni: Áthelyezés funkcióval helyezd át (ha lehet) egy olyan mappába a mappát, ahol nem zavar. Ez ugyan nem törli, de legalább nem fog látszani, mert nem lesz szem előtt.

  Szűcs Ádám

 3. ugyanez a probléma és szintén azt írja hogy nem lehet törölni.Peti. az alkalmazásod rossz és vírusos

 4. Kedves Peti!

  Előfordulhat, hogy az immáron 7 éves cikkben említett szoftver az újabb vírusirtóknál riasztást vált ki és/vagy a hivatkozáson lévő szoftvert időközben kicserélhette a köttétévő. Sajnos más tippem nincs.

  Ádám

Szólj hozzá!