10,8 milliárd kis- és közepes vállalkozásoknak

Kis- és közepes vállalkozások pályázhatnak informatikai fejlesztésre, honlap készítésre, webáruház indításra, szoftver – hardver beszerzésre – ismertette Nyitrai Zsolt az Új Széchenyi Terv programját.

Elmondta, országosan, összesen 10,8 milliárd forint áll rendelkezésre. Hozzátette, a pályázat célja a hazai kis- és közepes vállalkozások megerősítése, a piaci lehetőségek bővítése, a munkahelyteremtés.

Az MTV Ma Reggel című műsorában az államtitkár kiemelte: a magyar gazdaság mozgatórugóit a Magyar Kormány a magyar kkv-kban látja, ezért mindent megtesz azért, hogy a hazai vállalkozások megerősödjenek.

További információkért keresse fel a pályázati kiírásokat az Új Széchenyi Terv honlapján a http://ujszechenyiterv.gov.hu/doc/2639 címen.

A vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása pályázati felhívás közvetlenül innen tölthető le.

Forrás: http://nyitraizsolt.hu/munkam/108-milliard-kis-es-kozepes-vallalkozasoknak/

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

“10,8 milliárd kis- és közepes vállalkozásoknak” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kedves Ádám!

    Nagyon sok sikert kívánok a jövőben! 🙂 A start, illetve a profi csomagjaid segítségével olyan weboldalt tudtam kialakítani magamnak, mely nagy mértékben hozzájárult, hogy sikereket érhessek el az online világban.

    Nagyon ritka az olyan ember, mint Te, aki segítőkész, és mindent időben megcsinál, ráadásul mindig a maximumot adja.

    Nagyon köszönök mindent! 🙂

Szólj hozzá!