Ingyen Szállítás Nap – 2010. december 16.

2008 óta rendezik meg Amerikában az Ingyenes Szállítás Napot, amelyhez a nagy sikerre való tekintettel egyre több ország csatlakozik, így idén Magyarország is!

Minden, ezen a napon – az akcióban részt vevő webáruházak kínálatából – megrendelt terméket szállítási költség nélkül kaphatnak meg a kedves vevők, méghozzá úgy, hogy a webáruházak garantálják, hogy még karácsony előtt megérkezik a termék!

Az akcióban részt vevő webáruházak (jelenleg 226 db áruház) listája a http://www.ingyenszallitasnap.hu/ link alatt tekinthető meg.

Amennyiben Önnek webáruháza van, 15 000+ÁFA áron tud csatlakozni az akcióhoz, amelyért cserébe a szervezők sok látogatót, érdeklődőt ígérnek. Amennyiben csatlakozni kíván az akcióhoz, érdemes mérlegelni, hogy megéri-e? Ugyanis azzal is számolnia kell, hogy december 16-án azoknak a vevőknek is ingyenes kiszállítást kell adnia, akik a hirdetés nélkül is rendelnének Öntől!

Ha ismerőseinek, szeretteinek olyan terméket szeretne venni karácsonyra, amelyet webáruházból is be lehet szerezni, érdemes ezeknek az ajándékoknak a beszerzését tehát erre a napra időzíteni. Ha még nincs ötlete, hogy mit vegyen a közelgő ünnepre, akkor is érdemes megnézni fenti weboldalt, mert akár ötletet is meríthet az akcióban részt vevő áruházak kínálatának sokszínűségéből.

Mi a véleménye az akcióról? Kérem ossza meg egy rövid hozzászólás formájában!

Cikkértesítő

Ha nem szeretne lemaradni az új cikkekről, akkor iratkozzon fel az értesítőre!

Extra ajándékként rögtön elküldöm a 199 weboldal készítés hiba című cikksorozatom elérhetőségét!

“Ingyen Szállítás Nap – 2010. december 16.” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Egy ilyen napra már régen szükség lett volna. Most is szakadni fog a hó egész hétvégén, így sokkal nehezebb lesz beautózni a városba. Inkább az interneten fogok vásárolni.

    Nagyszerű ötlet!

  2. Igen, főleg, hogy sokan azért nem rendelnek a webáruházakból, mert magasak a szállítási költségek.

    Jellemző “vásárlói magatartás”, hogy megnézik az interneten az árut, és a legközelebbi boltban veszik meg a már előre kiszemelt terméket.

    Talán ez a mozgalom segít egy kicsit, hogy népszerűbbé váljon az internetes vásárlás!

Szólj hozzá!